Neler Yeni

Pc'mi sattığım arkadaş geri iade istiyor ?? Yardım☎☎

Zexius

80+ Bronze
1660S ve ryzen 5 5600'lü sistemi 2 gün önce 20k Fiyata sattım aslında amacım satmak değildi öylesine sitede dursun diye koymuştum ama alıcı çıktı gelen adam inceledi baktı birazını ibandan birazını nakit halletti . 19 k fiyata anlaştık . Adam arabasına koydu gitti okuldan az önce geldim şimdi aradı diyor ki ben sistemi beğenmedim iade edicem yok olmaz falan dedim olacak diyor . Tepemin tası attı adam bişey yaptı belki sisteme ben nereden bileceğim ? Yarın gelip iade edicem diyor sizce nasıl davranmalıyım ? Ne demeliyim ? Birde kaba kaba konuşuyor tilt oldum.
Sen kurumsal firma değilsin 14 günlük cayma hakkı internetten alınan sıfır kapalu kutu kurumsal satan satıcılarda geçerlidir sen tüketici olarak bireysel sattığın üründe herhangi bir aracı ile ticaret gerçekleşmediyse üründe defo kusur olmadığı müddetçe 2 gün sonra gelip bir tane zırtoya ürünü geri iade etmek zorunda değilsin evine gelirsede korkma hocam enişten deden baban sende çağırırsın birilerini hatta muhtemelen babanı gördüğü vakit geri basacaktır basmadımı eve girmeyi denerse haneye tecavüz suçu olur hemde eve girdiği anda ona her türlü uygulayacağınız şiddet meşru olur o yüzden rahat olun eve gelirse tek alabileceği şey dayak olur :D

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Emre
1660S ve ryzen 5 5600'lü sistemi 2 gün önce 20k Fiyata sattım aslında amacım satmak değildi öylesine sitede dursun diye koymuştum ama alıcı çıktı gelen adam inceledi baktı birazını ibandan birazını nakit halletti . 19 k fiyata anlaştık . Adam arabasına koydu gitti okuldan az önce geldim şimdi aradı diyor ki ben sistemi beğenmedim iade edicem yok olmaz falan dedim olacak diyor . Tepemin tası attı adam bişey yaptı belki sisteme ben nereden bileceğim ? Yarın gelip iade edicem diyor sizce nasıl davranmalıyım ? Ne demeliyim ? Birde kaba kaba konuşuyor tilt oldum.
Alma niye alıyorsun ki,belki içinden parça değiştirdi, illa evine filan gelecekse polise haber verebilirsin veya parayı ben harcadım dersin.

Farway

80+ Silver
Adama de ki geldin gördün denedin aldın, ben nereden bileyim parçalarımı aynısının bozuğuyla değiştirmedin, madem kutusunu bile açmadın neden beğenmedin neden aldın de baskın şekilde. Parayıda harcadığını söyle bitsin gitsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Decentralized Human
Alma, ailene anlat. Kapıya gelirse polisi çağır. Nereden yazıştıysan ekran görüntülerini al. Mahkemede delildir. Sonuçta ikinci el bir satış. Yüzyüze gerçekleşti. İstediği kadar dediğim dedik davransın. Sen sakinliğini bozma hiçbir şey yapamaz. Dediğim gibi ailene anlat ilk yapacağın iş bu. Engelle ve sakın yüzyüze görüşme yapma. Elindeki parayla da bir şeyler aldın. Para yok artık. Güzel konuşsa anlayacağım. Herkes de yardımcı olmaya çalışır. Ama "alacaksın" şeklinde kaba tutumu bu insanla bir daha diyaloğa girmemen gerektiğini gösterir.

Son düzenleme:

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,575
İsim
Deniz Bey
Muhtmelen birileri kazık yemişsin gibi şeyler söyledi bu fiyata çok almışsın dedi oda iade etmek istiyor, senin keyfine kalmış görüp deneyip almış sonuçta iade alma zorunluluğun yok,iyice araştırıp öyle alsaydı diyebilirsin oda bidaki sefere dikkatli olur, ama psikopat biriyse yarın bir gün başına bela olursa orasını bilemem

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
bu arada adama iyi kazık atmışsın hatta bildiğin dolandırmışsın
ama ticaret bitmiş görmüş almış iade edemez sen de vermek zorunda değilsin

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Talat
Sakın geri alma gecti artık baktın hala ısrar ediyor emniyete git sikayetçi ol ifadeni ver başıma bir iş gelirse bu şahıs sorumludur diyerekten direk evine gelmesini felan bekleme...

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,309
İsim
uwu
alma hocam parayı harcadım elimde de para yok de geç

bide benim sistemi de satar mısın :shy: baya iyi satmışsın keşke bende satabilsem o kadara da bi beyaz sistem toplasam

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
Öpülmüş yanağın davası olmaz. Geri verme tabii ki. Ne yaptığı belli değil. En sevmediğim işler.

Zexius

80+ Bronze
alma hocam parayı harcadım elimde de para yok de geç

bide benim sistemi de satar mısın :shy: baya iyi satmışsın keşke bende satabilsem o kadara da bi beyaz sistem toplasam
1660si 5000e satmıştım Zamanında :D adam evime gelecem demişti geldi babamla kapıdan çıktık parayı ver dedi bir bakıştık sonra bastı gitti şans işi bu işler :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

haberleri görmüyon galiba üç kuruş için canımı riske atmam
Mesaj otomatik birleştirildi:

konu sahibi dediğimi yap 1k keserim geri iade ediyorsan de yüz yüze gelince
sen böyle her vukaatta korkuyorum diye milletin iki laflarına kıçın tutuşuyorsa sen hakkını nasıl savunacaksın? hak hukuk bu ülkede düzgün dillemi çözülüyor sanıyorsunuz burası avrupa değil her karşınızda iki dayılanana eyvallah çekip ne derse o olsun derseniz hayat boyu kaybetmeye mahkum olursunuz siz bu kafa yapsııyla iyi soyulmamışsınz :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,238
Üyeler
161,256
Son üye
huseyinbaykal
Top Bottom