vincentzp
80+
dağda mı yaşıyoruz ya yiyorsa bela olsun bakalımadam kaziklandogini anlamış başına bela olur bence ugrasm geri al ama kesinti yap fiyattan
dağda mı yaşıyoruz ya yiyorsa bela olsun bakalımadam kaziklandogini anlamış başına bela olur bence ugrasm geri al ama kesinti yap fiyattan
Sen kurumsal firma değilsin 14 günlük cayma hakkı internetten alınan sıfır kapalu kutu kurumsal satan satıcılarda geçerlidir sen tüketici olarak bireysel sattığın üründe herhangi bir aracı ile ticaret gerçekleşmediyse üründe defo kusur olmadığı müddetçe 2 gün sonra gelip bir tane zırtoya ürünü geri iade etmek zorunda değilsin evine gelirsede korkma hocam enişten deden baban sende çağırırsın birilerini hatta muhtemelen babanı gördüğü vakit geri basacaktır basmadımı eve girmeyi denerse haneye tecavüz suçu olur hemde eve girdiği anda ona her türlü uygulayacağınız şiddet meşru olur o yüzden rahat olun eve gelirse tek alabileceği şey dayak olur1660S ve ryzen 5 5600'lü sistemi 2 gün önce 20k Fiyata sattım aslında amacım satmak değildi öylesine sitede dursun diye koymuştum ama alıcı çıktı gelen adam inceledi baktı birazını ibandan birazını nakit halletti . 19 k fiyata anlaştık . Adam arabasına koydu gitti okuldan az önce geldim şimdi aradı diyor ki ben sistemi beğenmedim iade edicem yok olmaz falan dedim olacak diyor . Tepemin tası attı adam bişey yaptı belki sisteme ben nereden bileceğim ? Yarın gelip iade edicem diyor sizce nasıl davranmalıyım ? Ne demeliyim ? Birde kaba kaba konuşuyor tilt oldum.
Alma niye alıyorsun ki,belki içinden parça değiştirdi, illa evine filan gelecekse polise haber verebilirsin veya parayı ben harcadım dersin.1660S ve ryzen 5 5600'lü sistemi 2 gün önce 20k Fiyata sattım aslında amacım satmak değildi öylesine sitede dursun diye koymuştum ama alıcı çıktı gelen adam inceledi baktı birazını ibandan birazını nakit halletti . 19 k fiyata anlaştık . Adam arabasına koydu gitti okuldan az önce geldim şimdi aradı diyor ki ben sistemi beğenmedim iade edicem yok olmaz falan dedim olacak diyor . Tepemin tası attı adam bişey yaptı belki sisteme ben nereden bileceğim ? Yarın gelip iade edicem diyor sizce nasıl davranmalıyım ? Ne demeliyim ? Birde kaba kaba konuşuyor tilt oldum.
haberleri görmüyon galiba üç kuruş için canımı riske atmamdağda mı yaşıyoruz ya yiyorsa bela olsun bakalım
konu sahibi dediğimi yap 1k keserim geri iade ediyorsan de yüz yüze gelincehaberleri görmüyon galiba üç kuruş için canımı riske atmam
İsterse almazsan kendimi keserim desin almak zorunda değilsin engelle geçO adam öyle demiyor işte alıcaksın senin bilgisayarın daha kutusunu bile açmadım diyor.
1660si 5000e satmıştım Zamanında adam evime gelecem demişti geldi babamla kapıdan çıktık parayı ver dedi bir bakıştık sonra bastı gitti şans işi bu işleralma hocam parayı harcadım elimde de para yok de geç
bide benim sistemi de satar mısın baya iyi satmışsın keşke bende satabilsem o kadara da bi beyaz sistem toplasam
sen böyle her vukaatta korkuyorum diye milletin iki laflarına kıçın tutuşuyorsa sen hakkını nasıl savunacaksın? hak hukuk bu ülkede düzgün dillemi çözülüyor sanıyorsunuz burası avrupa değil her karşınızda iki dayılanana eyvallah çekip ne derse o olsun derseniz hayat boyu kaybetmeye mahkum olursunuz siz bu kafa yapsııyla iyi soyulmamışsınzhaberleri görmüyon galiba üç kuruş için canımı riske atmam
Mesaj otomatik birleştirildi:
konu sahibi dediğimi yap 1k keserim geri iade ediyorsan de yüz yüze gelince