hatalı mal satmadıysan korkacak bir şeyin yokEvi falan da biliyor eve gelip bişey yaparsa aileme ne derim ben ?
biraz daha arayıp alacaksın geliyorum derse şikayette bulunacağım babam ileEve gelip ne yapabilir ormanda mı yaşıyoruz?Sen geldin baktın aldın diyeceksin. Eve gelirse de polisi ara kapıyı açma şikayetçi ol. İnsan gibi konuşmayan birine istediğini vermeyeceksin.
Babana söyleyebilirsin durumu arasa almıyorum dicen gelirsede polisi araO adam öyle demiyor işte alıcaksın senin bilgisayarın daha kutusunu bile açmadım diyor.
Kanka Pc sudan temizdi öyle söyleyeyim ekran kartı dışı her şey 0 ve kasa 10 günlük.hatalı mal satmadıysan korkacak bir şeyin yok
Hocam ailenizle konuşursanız onlar da hak verecektir, eve gelirse de dediğim gibi kapıyı açmayın direkt polise haber verin polis ilgilensin.Evi falan da biliyor eve gelip bişey yaparsa aileme ne derim ben ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biraz duran param var 4070'li bişey düşünüyorum ama şu adamı halletmem gerek
Yaşın küçük sanırım olayı direkt babana anlat detaylıca hakkını sonuna kadar savun.biraz daha arayıp alacaksın geliyorum derse şikayette bulunacağım babam ile
Zaten güvenlik var ama dışarda beni kıstırırlar diye korkuyorum adamın evi 2 sokak altta bildiğim kadarıylaHocam ailenizle konuşursanız onlar da hak verecektir, eve gelirse de dediğim gibi kapıyı açmayın direkt polise haber verin polis ilgilensin.
Küçük değil 17Yaşın küçük sanırım olayı direkt babana anlat detaylıca hakkını sonuna kadar savun.
Normalde bende dayanamam ama tanımadığım adam olunca sağı solu belli olmaz diye sabrettim.benim başıma gelse elemana dalgayı atardım
uzlaşamıyorsan arkadaşların dediği gibi bir durum olursa polise ver uzaklaştırma al mesajları konuşmaları kaydet delil olarak sunarsınZaten güvenlik var ama dışarda beni kıstırırlar diye korkuyorum adamın evi 2 sokak altta bildiğim kadarıyla
Mesaj otomatik birleştirildi:
Küçük değil 17