Neler Yeni

PC'nin Dinlenmesi Gerekir Mi?

Topik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Topik
24 saat gibi uzun süreli indirmelerde veya uzun süre oynadıktan sonra pc yi dinlendirmek için kapatmaya gerek var mı?

grasdiyas

80+ Silver
24 saat gibi uzun süreli indirmelerde veya uzun süre oynadıktan sonra pc yi dinlendirmek için kapatmaya gerek var mı?
hayır sıcaklıklar normal oldukça bi sıkıntı olmaz eski laptobumun 3ay aralıksız açık kaldığını hatırlıyorum sürekli elektirik kesintisi felan olmuyorsa bişey olmaz

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,638
İsim
uwu
Sorun olmaz sıcaklıklar normalse
hayır sıcaklıklar normal oldukça bi sıkıntı olmaz eski laptobumun 3ay aralıksız açık kaldığını hatırlıyorum sürekli elektirik kesintisi felan olmuyorsa bişey olmaz
hocam yaz tatilinde evde açık mı unuttun? Yoksa 3 ay ne bütün arşivi mi indirdin ömürlük stok diye🤣

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
umut şahin
knkm sıcaklıklar çok çok yüksek olmadığı sürece sorun olmaz isterse 120 saat açık kalsın sunucu pcler hiç kapanmadan aylarca yıllarca açık kalıyor arıza olmadığı sürece kapatılmıyor bu da genelde fan arızası veya disk arızası nedeniyle kapatılır ve sonra hemen geri hizmete alınır yani kısacası sorun olmaz

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
oğuzhan ege
Bi zararı yok internetim yavaş olduğu için torrentten crack indirirken bilgisayarı 3 gün açık bırakıyorum fazla indirme yapınca.

grasdiyas

80+ Silver
Sorun olmaz sıcaklıklar normalse

hocam yaz tatilinde evde açık mı unuttun? Yoksa 3 ay ne bütün arşivi mi indirdin ömürlük stok diye🤣
:D eskiden mta istanbul gaming te oynardım turftan para geliyordu geceleri daha çok geliyordu zaten sadece mta oynadığım için mta yı hiç kapatmadım taaki elektirikler gidene kadar

Top Bottom