her ay da gereksiz 6 ayda bir temizlesen bile yeterliayda 1 çok kısa bir süre hocam toz vesaire için 3 4 ay ideal benim için
her ay da gereksiz 6 ayda bir temizlesen bile yeterliayda 1 çok kısa bir süre hocam toz vesaire için 3 4 ay ideal benim için
Geçen sene burada konu açmıştım arkadaşlar pc oynarken çok sigara içiyorum ve kasa dumanı olduğu gibi içine çekiyor , pcye zarar verir mi gibisinden.
Birçok arkadaş pek bir şey olmaz , Kasa pasif içici mi , adam kendinden önce bilgisayarını düşünüyor vs vs gibi birçok komik yorumlar yapmıştı.
geçen gün pcyi açayım dedim. Apu sistem kullanıyorum ve alt kısma işlemci fanımı ve kasa fanlarının görselini koyacağım siz pc yanında sigara içmeden önce 2 kez düşünün![]()
bu puro kardesim puro içmeyin bilgisayarın yanında.Alıntıyı görüntüle
Bu da benim kasa Tüh ya kesin s*garanın dumanından oldu off bende diyorum 2 senedir temizlenmediği için olmuştur herhalde bunu duyduğum iyi oldu artık bilgisayarın yanında s*gara içmeyeceğim
Bu arkadaş bilgisayarın tozlanabileceğini keşfediyor şuan sakin olun ve üstüne çok gitmeyin.Geçen sene burada konu açmıştım arkadaşlar pc oynarken çok sigara içiyorum ve kasa dumanı olduğu gibi içine çekiyor , pcye zarar verir mi gibisinden.
Birçok arkadaş pek bir şey olmaz , Kasa pasif içici mi , adam kendinden önce bilgisayarını düşünüyor vs vs gibi birçok komik yorumlar yapmıştı.
geçen gün pcyi açayım dedim. Apu sistem kullanıyorum ve alt kısma işlemci fanımı ve kasa fanlarının görselini koyacağım siz pc yanında sigara içmeden önce 2 kez düşünün![]()
kankam be iyi dalga malzemesi çıkacakmış ama dikkatli okumamışsın sanırım.Alıntıyı görüntüle
Bu da benim kasa Tüh ya kesin s*garanın dumanından oldu off bende diyorum 2 senedir temizlenmediği için olmuştur herhalde bunu duyduğum iyi oldu artık bilgisayarın yanında s*gara içmeyeceğim
Kanser is loading. . .Benim kasamda nasıl oluyorsa kuş tüyü bile çıkıyor. Yok bende tiryakiyim bişi olduğu yok bence.
Zaten geberip gitcez kaybedecek bişi yok..Kanser is loading. . .