PCNİN YAKININDA S*GARA İÇMEYİN !

Geçen sene burada konu açmıştım arkadaşlar pc oynarken çok sigara içiyorum ve kasa dumanı olduğu gibi içine çekiyor , pcye zarar verir mi gibisinden.
Birçok arkadaş pek bir şey olmaz , Kasa pasif içici mi , adam kendinden önce bilgisayarını düşünüyor vs vs gibi birçok komik yorumlar yapmıştı.
geçen gün pcyi açayım dedim. Apu sistem kullanıyorum ve alt kısma işlemci fanımı ve kasa fanlarının görselini koyacağım siz pc yanında sigara içmeden önce 2 kez düşünün :D
696d458bb14d40294994b6419dc56c64366dfea0.jpg

Bu da benim kasa Tüh ya kesin s*garanın dumanından oldu off bende diyorum 2 senedir temizlenmediği için olmuştur herhalde bunu duyduğum iyi oldu artık bilgisayarın yanında s*gara içmeyeceğim

Geçen sene burada konu açmıştım arkadaşlar pc oynarken çok sigara içiyorum ve kasa dumanı olduğu gibi içine çekiyor , pcye zarar verir mi gibisinden.
Birçok arkadaş pek bir şey olmaz , Kasa pasif içici mi , adam kendinden önce bilgisayarını düşünüyor vs vs gibi birçok komik yorumlar yapmıştı.
geçen gün pcyi açayım dedim. Apu sistem kullanıyorum ve alt kısma işlemci fanımı ve kasa fanlarının görselini koyacağım siz pc yanında sigara içmeden önce 2 kez düşünün :D
Bu arkadaş bilgisayarın tozlanabileceğini keşfediyor şuan sakin olun ve üstüne çok gitmeyin.

Benim kasamda nasıl oluyorsa kuş tüyü bile çıkıyor 🤗. Yok bende tiryakiyim bişi olduğu yok bence.

Ekler

• Screenshot_20240131_112826.jpg
    Screenshot_20240131_112826.jpg
    392.3 KB · Hit: 43
  • Screenshot_20240131_113124_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20240131_113124_com.android.gallery3d.jpg
    541 KB · Hit: 38
Alıntıyı görüntüle
Bu da benim kasa Tüh ya kesin s*garanın dumanından oldu off bende diyorum 2 senedir temizlenmediği için olmuştur herhalde bunu duyduğum iyi oldu artık bilgisayarın yanında s*gara içmeyeceğim
kankam be iyi dalga malzemesi çıkacakmış ama dikkatli okumamışsın sanırım.
2 senedir hiç temizlemiyorum değil , 3 4 ayda bir açıp temizliyorum sadece 1 seneye yakın detaylı temizlemiyorum ve yanında çok sigara içiyorum o yuzden olduğunu anlayamamışsın. umarım başka konuda böyle bir malzeme çıkarırsın da hep beraber güleriz :)

Ciğerler yola yeni dökülmiüş asfalt gibidir :D .

Geri