PCNİN YAKININDA S*GARA İÇMEYİN !

McQueen95

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
752
Geçen sene burada konu açmıştım arkadaşlar pc oynarken çok sigara içiyorum ve kasa dumanı olduğu gibi içine çekiyor , pcye zarar verir mi gibisinden.
Birçok arkadaş pek bir şey olmaz , Kasa pasif içici mi , adam kendinden önce bilgisayarını düşünüyor vs vs gibi birçok komik yorumlar yapmıştı.
geçen gün pcyi açayım dedim. Apu sistem kullanıyorum ve alt kısma işlemci fanımı ve kasa fanlarının görselini koyacağım siz pc yanında sigara içmeden önce 2 kez düşünün :D

Ekler

• WhatsApp Görsel 2024-01-30 saat 14.13.41_8aadac0f.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-01-30 saat 14.13.41_8aadac0f.jpg
    114 KB · Hit: 258
  • WhatsApp Görsel 2024-01-30 saat 14.13.42_551e84f7.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-01-30 saat 14.13.42_551e84f7.jpg
    83.2 KB · Hit: 254
Hocam 2 senedir kasayı açıp arada temizlemişsinizdir değil mi? :D

Geçen sene burada konu açmıştım arkadaşlar pc oynarken çok sigara içiyorum ve kasa dumanı olduğu gibi içine çekiyor , pcye zarar verir mi gibisinden.
Birçok arkadaş pek bir şey olmaz , Kasa pasif içici mi , adam kendinden önce bilgisayarını düşünüyor vs vs gibi birçok komik yorumlar yapmıştı.
geçen gün pcyi açayım dedim. Apu sistem kullanıyorum ve alt kısma işlemci fanımı ve kasa fanlarının görselini koyacağım siz pc yanında sigara içmeden önce 2 kez düşünün :D
hocam tutun tutun toplayip sarin için bedava yani !

Hocam 2 senedir kasayı açıp arada temizlemişsinizdir değil mi? :D
tabi açıp ıslak mendille detaylıca 3 4 ayda bir açıp temizlerim ama işlemci fanını ilk defa açtım 2 sene sonunda

maşallah hocam bende daha yeni sistem aldığım gün sigarayı bıraktım

tabi açıp ıslak mendille detaylıca 3 4 ayda bir açıp temizlerim ama işlemci fanını ilk defa açtım 2 sene sonunda
İşte o yüzden bunun sigara ile pek alakası yok hocam :D

Tahminimce sadece normal tozun rengi değişmiş sigara dumanından :D. Yoksa anormal bir durum yok.

Hocam şahsen ben en tozlu ortamda kullanan kişi olabilirim. 4-6 ayda bir kasayı komple temizlerim. Bence sizde öyle yapın. Artı olarak sigarayı bırakmanızı tavsiye ederim :D

bende kullanıyorum ama 2 yılda sadece üflediğin dumandan bile fanlar böyle oluyosa ciğerleri sen düşün :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,908
Üyeler
186,409
Son üye
Qier
Geri