Neler Yeni

Pcr testim negatif çıktı ama bütün belirtiler var

Bergee

80+ Silver
Arkadaşlar bogazım çok kötü su bile içemiyorum bacaklarım çok agrıyor sopa ile dovmusler gibi bas donmesi ateş hepsi var testim negatif çıktı ama düzelinceye kadar evden çıkmamayı düşünüyorum yada tekrar test olayım mı 1-2 gün içinde geçmezse
Tat alma ve kokudan herhangi bir problem var mı?

Bergee

80+ Silver
Problem yok tat ve koku alabiliyorum
Olmama ihtimalin olma ihtimalinden daha yüksek .. Muhtemelen değilsin .. Ama yine de tedbirli davranmak gerekli geçmiş olsun şimdiden ..

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Arda Gezer
Arkadaşlar bogazım çok kötü su bile içemiyorum bacaklarım çok agrıyor sopa ile dovmusler gibi bas donmesi ateş hepsi var testim negatif çıktı ama düzelinceye kadar evden çıkmamayı düşünüyorum yada tekrar test olayım mı 1-2 gün içinde geçmezse
Bir gün negatif çıkıp 2 gün sonra pozitif çıkabiliyor testler bazen yanıltıcı olabiliyor bu konuda siz kendinizi kapatın 2-3 gün sonra tekrar test olmaya gidin bu durumu yaşayan göz önündeki kişilerden biriside Ekrem İmamoğlu açıklamaları var yani yalan değil

Shia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Sema
İlgilendiği Kategoriler
Genellikle 🐱
Test ol tekrar soğuk almışsındır bu aralar hastalıklar mutasyon geçiriyorlar ve etkileri ağır oluyor. Bkz eskiden grip olan ile şuan grip olan insanın hastalığı ağır atlatması gibi.

Top Bottom