3uAirPlayer kullanabilirsın kabloda 60 fps sıfır lag hocam.Selam sınırsız YouTube paketim var ama PC'de kullanamadığım için IPhone'un ekranını PC'ye bağlama fikri geldi kablolu gecikmeyi minimum tutmak için çok önemli şimdiden teşekkürler.
Geliştirici modu zorunlu değilki ben kaç kere normal kullanıcı kullandım ki 3u en iyi apple diagnosis firmalarından biridir sıkıntı çıkmaz.Hocam geliştirici modu açmamı istiyor telefonda açıkçası bunun için çekimserim biraz
1 dakika hocam deneyip geleceğim galiba yanlış şeye bakıyormuşum.Ama ilk önce 3Utools indirmen lazım ordaki tools bölümünde 3uAirPlayer yazar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Geliştirici modu zorunlu değilki ben kaç kere normal kullanıcı kullandım ki 3u en iyi apple diagnosis firmalarından biridir sıkıntı çıkmaz.
hocam sürekli connection timed out please restart your device and trust hatası veriyor sürekli1 dakika hocam deneyip geleceğim galiba yanlış şeye bakıyormuşum.
Hocam bilgisayara tekrar bağlan güven diyor.1 dakika hocam deneyip geleceğim galiba yanlış şeye bakıyormuşum.
hocam sürekli connection timed out please restart your device and trust hatası veriyor sürekli
@xantion hocam?
Apple driverlerini tekrar kur hocam.Hocam sizde iyice bizi cahil ettinizyaptım fakat halen aynı hatayı veriyor hatta ara sıra direk uygulama crash yiyor