Neler Yeni

Yardım PC'ye takılan her klavye çift yazıyor

YusufBey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf Atalay
Selamınaleyküm
öncelikle başlıkta belirttiğim gibi bir sorunum var.
Sorun klavye belli bir noktadayken anladığım kadarıyla anakarta uzak iken çalışmıyor.
Bu her klavyede oluyor bu arada.
Oyun oynayamıyorum bu da benim foruma yazdığım ilk konu hatam var ise affola.

YusufBey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf Atalay
yok valla anakartta kesin bir arıza var gibi ggeeldi şimdide bana çünkü Azerbaycana gelirken biraz sıkıntılı bir taşıma süreci oldu
birde kasa yok bende direkt açık sistem ne bileyim en kötü bi değiştirip denerim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olayı başka forumda aylarca arasan da bulamazsın kokay kolay şanslısın ki ben bunu yaşadım büyük ihtimalle yanlışım yoksa herhangi bir aksamın da kaçak elektrik var muhtemelen de sorun monitör adaptörü pc'yi tvye bağla büyük ihtimalle çift basmayacaktır :D böyle bir seçeneğin yoksa Bluetooth klavye alabilirsin denemek için bağla TV'ye dediğim gibi.
zaten evdeki tv akşam odaya çekiyorum öyle oynuyorum valla ne diyeyim durumlar biraz sııkıntılı

• Beğen
Reaksiyonlar: Just

Silinsin

80+ Silver
yok valla anakartta kesin bir arıza var gibi ggeeldi şimdide bana çünkü Azerbaycana gelirken biraz sıkıntılı bir taşıma süreci oldu
birde kasa yok bende direkt açık sistem ne bileyim en kötü bi değiştirip denerim
Mesaj otomatik birleştirildi:

zaten evdeki tv akşam odaya çekiyorum öyle oynuyorum valla ne diyeyim durumlar biraz sııkıntılı
Farklı bir ekran da deneyebilirseniz deneyin ama bios güncellemesi de bir seçenek bazen bozuluyor

YusufBey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf Atalay
Farklı bir ekran da deneyebilirseniz deneyin ama bios güncellemesi de bir seçenek bazen bozuluyor
pcyi çalıştırmadan sadece power supply açıkkenn klavyeyi takınca 3 ışığı birden yanıyor bir de binada topraklama yokmuş prizlerdee bir farklı bunla alakalı bir şey olabilir mî

YusufBey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf Atalay
Arkadaslar monitor yuzundenmis. Gamepad takip oynasam gene ayni sorun olur mu?

Top Bottom