psu İçin ne kadar bütçen var?PSU elimde ama yandı bilgisayarcı taktı elinde kıvılcım çıktı duman geldi gitti bir dahada takmadım tekrar sigorta atmasın diye yani kesin değişecek dedi bilgisayarcı bende ellemedim
O PSU çöp değil. AMD sistemler için idealdir PSU kısmı açıksa güzel bir görüntü yakalayabilirler. Onun dışında kalitelipsu çöp benim attığımı alın.
High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply özelliklerini incele, 2.312,07 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
hocam o i7 olabilir ama eski nesildir sondaki sayıya bakin i nin sağındaki tek basamaklı rakama değilŞu psu nasıl? Verimlilik %80 dediği tam olarak nedir? Birde ilerde 3050/3060 veya ryzen 5/7 li bir sistem kurduğumda yeterli gelir mi? Bilgisayarcı 250W ile i7'li sistem çalıştırdığını söylüyor neye göre diyor anlamadım ama
O PSU çöp değil. AMD sistemler için idealdir PSU kısmı açıksa güzel bir görüntü yakalayabilirler. Onun dışında kaliteli
650w psu 650w güç verir 100% yükte. 550w falan değil güç verimliliği o 650w ı vermek için ne kadar güç çektiğine bağlıdır mesela 80+ 650w bir psu hangi yükte hatırlamıyorum ama 650w için 780w çekecektirDeğerlerin doğru göstermediği doğru. Ama 650 den 450 ye kadar düşmez. 542 ye 550 lere kadar düşer max. 450w dan uzaklaşın bir kere eğer ileride up yapacaksanız en az bi 600-650w a ihtiyacınız olacak. Arkadaşın attığı https://www.akakce.com/power-supply...d-hp1-j600gd-f12s-600-w-fiyati,513006374.html linkli PSU yu almak uzun bir süre işinizi görecektir başka bir şey yapmanıza gerek yok
Sizce diğer parçalara bir sıkıntı gelmiş midir? Sigorta attıracak kadar yandı ben ilk defa böyle bir şey yaşadım hiç bilmiyorum ne yapacağımıdaayrıca
650w psu 650w güç verir 100% yükte. 550w falan değil güç verimliliği o 650w ı vermek için ne kadar güç çektiğine bağlıdır mesela 80+ 650w bir psu hangi yükte hatırlamıyorum ama 650w için 780w çekecektir
Bizim baktığımız şey arkasında yazan +12V luktan verdiği max güç ondan bahsediyorum benayrıca
650w psu 650w güç verir 100% yükte. 550w falan değil güç verimliliği o 650w ı vermek için ne kadar güç çektiğine bağlıdır mesela 80+ 650w bir psu hangi yükte hatırlamıyorum ama 650w için 780w çekecektir
Ayrıca ben 650 den 450 ye büyük bir düşüşten örnek verdim hani yuh o kadar da değildir hani düşse düşse psu çöp olsa 550w a kadar verir 650 yazandan demek istedimayrıca
anladım hocam açıklamanız iyi olduBizim baktığımız şey arkasında yazan +12V luktan verdiği max güç ondan bahsediyorum benAlıntıyı görüntüle
Mesal bu PSU 576w güç verebiliyor max +12 den
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca ben 650 den 450 ye büyük bir düşüşten örnek verdim hani yuh o kadar da değildir hani düşse düşse psu çöp olsa 550w a kadar verir 650 yazandan demek istedim
sanmam ama psu güvenilir durmuyor. muhtemelen bişey olmamıştırSizce diğer parçalara bir sıkıntı gelmiş midir? Sigorta attıracak kadar yandı ben ilk defa böyle bir şey yaşadım hiç bilmiyorum ne yapacağımıda
Bunun hakkında pek bir şey bilmiyorum ama aynı anda çok elektrik çeken bir şey açıksa da olur.Buda güzel diye biliyorum yinede yeni konu açman iyi olur indirimde vs güzel bişey olabilir @MuratTheFounderOfGariban @Osmanhoca @Che_
Bu PSU da kaliteli dünyadaki en kaliteli PSU markasıdır fsp ama high power da kaliteli bir markadırBu nasıldır?
Hocam Everest ömrünü artık doldurmuş zaten bu markalar Hadron Rampage vs. Çin de üretilen marka basma PSU lar yeni bir PSU almanız lazımEverest RMP 650W 4 yıldır birşeyi yoktu ne olmuş olabilir ki anlayamadım daha dün sıkıntısızdı
Mesaj otomatik birleştirildi:
PSU arızasında hdd yi kurtarabilir miyim?