IamMami 80+ Katılım 11 Şubat 2022 Mesajlar 41 Dahası Reaksiyon skoru 16 İsim Berken 8 Kasım 2024 #1 Beler pcyi kaldırcam bi süre ekran kartını çıkarırken pimi açtım da sert çıktı normal midir ? Kontrol de ettim zarar gören bir yer yoktu.
Beler pcyi kaldırcam bi süre ekran kartını çıkarırken pimi açtım da sert çıktı normal midir ? Kontrol de ettim zarar gören bir yer yoktu.
Shourd 80+ Gold Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 5,816 8 Kasım 2024 #3 IamMami yazmış: Beler pcyi kaldırcam bi süre ekran kartını çıkarırken pimi açtım da sert çıktı normal midir ? Kontrol de ettim zarar gören bir yer yoktu. Devamı için tıklayın... bişi olmaz kontrol ettiysen
IamMami yazmış: Beler pcyi kaldırcam bi süre ekran kartını çıkarırken pimi açtım da sert çıktı normal midir ? Kontrol de ettim zarar gören bir yer yoktu. Devamı için tıklayın... bişi olmaz kontrol ettiysen
Matt Murdock 80+ Gold Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 7,227 Dahası Reaksiyon skoru 5,016 İsim Oğuz 8 Kasım 2024 #4 Sorun olmaz o7 asker çabuk dön
IamMami 80+ Katılım 11 Şubat 2022 Mesajlar 41 Dahası Reaksiyon skoru 16 İsim Berken 8 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Matt Murdock yazmış: Sorun olmaz o7 asker çabuk dön Devamı için tıklayın... Sınavı hallediyim sonra hayırlısı.
Matt Murdock yazmış: Sorun olmaz o7 asker çabuk dön Devamı için tıklayın... Sınavı hallediyim sonra hayırlısı.