Yardım PCyi kapatmaya çalıştığımda her şey kapanıyor ekran kartı kapanmıyor

Reaksiyon skoru
63
bugün bilgisayara virüs bulaştı endişesiyle bir virüs taraması yaptım ve 3 adet virüs buldu ve temizledi. sonrasında bilgisayarı kapattım ama ekran kartı çalışmaya devam ediyor bir türlü kapanmıyor

bugün bilgisayara virüs bulaştı endişesiyle bir virüs taraması yaptım ve 3 adet virüs buldu ve temizledi. sonrasında bilgisayarı kapattım ama ekran kartı çalışmaya devam ediyor bir türlü kapanmıyor
Kankam arkadaşın dediği gibi ilk önce fişi çek ekran kartını kontrol et sorun yoksa tekrar tak olmuyorsa yine bilemiyorum :(

bilgisayarını kapaandıktan sonra hiç bir şekilde zarar vermez zarten kaliteli bir psunun varsa açıken yapsan bile zarar vermiyor
psu iyi ama ne kadar iyi olursa olsun bir anda elektrik kesintisi son derece tehlikeli

powersupply tuşuyla kapat aç eğer sorun devam ediyorsa format at.

Ekran kartı çalışıyor dediğiniz fan mı çalışıyor ?
Başka bir anakart ile test yapabilir misiniz ?
Bilgisayarı normal şekilde kapatın. Ardından güç kaynağının (arkadaki) tuşu ile kapatın. 15 saniye sonra tekrar açın. bir şey yapmadan ekran kartı tepki vericek mi bir bak.

Ekran kartı çalışıyor dediğiniz fan mı çalışıyor ?
Başka bir anakart ile test yapabilir misiniz ?
Bilgisayarı normal şekilde kapatın. Ardından güç kaynağının (arkadaki) tuşu ile kapatın. 15 saniye sonra tekrar açın. bir şey yapmadan ekran kartı tepki vericek mi bir bak.
çalışma sesi , fan ve rgb panel... hepsi çalışıyor. deneyeceğim hocam

direk fişini çek kasanın ben normaldede öyle yapıyorum
Kanka direk fişi çekmek çok zararlı hardiskin üstünde bulunan okuma yazma kafası zarar görebilir lütfen fikir verirken tam emin olduğun konuda verirsen herkes faydalanmış olur kankam yanlış anlama beni belki ben yanlış biliyor olabilirim ama eminim söylediğimden

Kanka direk fişi çekmek çok zararlı hardiskin üstünde bulunan okuma yazma kafası zarar görebilir lütfen fikir verirken tam emin olduğun konuda verirsen herkes faydalanmış olur kankam yanlış anlama beni belki ben yanlış biliyor olabilirim ama eminim söylediğimden
reis bilgisayarı kapadıktan sonra çek dedim

Geri