bende aynısını diyordum dün 3 saat içinde yaptımSelamlar. Pc montajlayacağım elimde parçalar var. Kendim youtubeden bakarak montajını yapabilir miyim? Daha önce hiç montajlamadığım için bi tereddüt ediyorum ama çok zor değil gibi geliyor. Medimarkt 360TL istedi, mahalle bilgisayarcısına da gitmek istemiyorum. Kendim montajları yapabilir miyim rahatça youtubeden bakarak?
arkadaşım eldiven tak mutlaka unutma yoksa sıkıntı olabilirSelamlar. Pc montajlayacağım elimde parçalar var. Kendim youtubeden bakarak montajını yapabilir miyim? Daha önce hiç montajlamadığım için bi tereddüt ediyorum ama çok zor değil gibi geliyor. Medimarkt 360TL istedi, mahalle bilgisayarcısına da gitmek istemiyorum. Kendim montajları yapabilir miyim rahatça youtubeden bakarak?
Parçalarında uyumsuzluk yoksa rahat bir şekilde yaparsın 2 tane youtube videosu izle halledersinSelamlar. Pc montajlayacağım elimde parçalar var. Kendim youtubeden bakarak montajını yapabilir miyim? Daha önce hiç montajlamadığım için bi tereddüt ediyorum ama çok zor değil gibi geliyor. Medimarkt 360TL istedi, mahalle bilgisayarcısına da gitmek istemiyorum. Kendim montajları yapabilir miyim rahatça youtubeden bakarak?
ben eldiven takmadım elimi yıkayıp yağ vs kalmicak şekilde kuruladım anakartı kendi kutusunun üzerine koyup montajladımarkadaşım eldiven tak mutlaka unutma yoksa sıkıntı olabilir
haklısın ama genede önlem hem sadece temiz olsun diye değilben eldiven takmadım elimi yıkayıp yağ vs kalmicak şekilde kuruladım anakartı kendi kutusunun üzerine koyup montajladım
temizlikle alakası olmadığını biliyorum amaç elde yağ vb kalmaması ayrıca bir metale temas edip statik elektirik kalmaması değil mihaklısın ama genede önlem hem sadece temiz olsun diye değil
evet bu yusden arkadaşımın anakartının devresi yandıtemizlikle alakası olmadığını biliyorum amaç elde yağ vb kalmaması ayrıca bir metale temas edip statik elektirik kalmaması değil mi
geçmiş olsunevet bu yusden arkadaşımın anakartının devresi yandı
knk korkma sıvı soğutma vb bişi yoksa tek başına halledersin bende 360lık sıvı soğutma vardı onu tutup aynı anda vidalamak zordu orada babam yardım etti onun dışında herşeyi rahatlıkla tek başıma yaptım en korkutuğum işlemciyi takmakta gidip mağazadan alıp anakarta monte etmem toplam 15dk sürdü takıldığım yeri buraya sorup cevap aldımMaalesef İstanbulda değilim.