Pc'yi kendim montajlayabilir miyim?

Sasageyo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
227
Selamlar. Pc montajlayacağım elimde parçalar var. Kendim youtubeden bakarak montajını yapabilir miyim? Daha önce hiç montajlamadığım için bi tereddüt ediyorum ama çok zor değil gibi geliyor. Medimarkt 360TL istedi, mahalle bilgisayarcısına da gitmek istemiyorum. Kendim montajları yapabilir miyim rahatça youtubeden bakarak?

Selamlar. Pc montajlayacağım elimde parçalar var. Kendim youtubeden bakarak montajını yapabilir miyim? Daha önce hiç montajlamadığım için bi tereddüt ediyorum ama çok zor değil gibi geliyor. Medimarkt 360TL istedi, mahalle bilgisayarcısına da gitmek istemiyorum. Kendim montajları yapabilir miyim rahatça youtubeden bakarak?
Zor bir şey yok kesinlikle başarabilirsiniz.

Çok zor değil 360 TL soygun kendin yapabilirsin bence YouTubede bir çok video var burda arkadaşlar var yardımcı olurlar

Bende aynı durumdan müzdaripim ama sanırım kasanın kablolarini saklamak hariç zor bir şey yok

Anakartı ve pinleri doğru tak gerisi basit iş
Bakacağın yt kanalı profesyonel olsun

Parçaları birleştirmekte bence zor bir iş yok fakat kablolamada dikkatli ve sabırlı olmanız gerekiyor. Ben hep video izleyerek edindiğim tecrübeler ile ilk bilgisayarımı kendim yardım almadan toplamıştım. Başkalarına bu kadar para kazandırmanıza gerek yok bence.

hocam ırkcı gibi gelicek ama youtube da building my first pc videolarına bakarken 15-16 yaşındaki kızlar kitapçıkları okuyarak pc topluyordu bende bunlar yaptıysa ben bile yaparım demiştim o günden beri pc topluyorum ve kablolamayı da gayet iyi yapıyorum :D

Yapabilirsiniz.

Önerebileceğiniz kanal var mıdır?
Parçaların montaj videosunu izle direk gidip komple montaj videosu izleme dostum. Mesela işlemciye çok dikkat etmen gerekiyor. Dışarda yaptırmak zorunda değilsin kendin mutlaka yaparsın aşırı güç kullanma zorlama parçaları illa olsun diye önce nerede yanlış yapıyorum diyip araştır uyumsuz olan bir şey varsa yeterli. Youtube'dan hepsini bulabilirsin zamanında bende öyle yapmıştım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,312
Üyeler
185,704
Son üye
daywollker
Geri