Neler Yeni

Pc'yi kendim montajlayabilir miyim?

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Armin
Selamlar. Pc montajlayacağım elimde parçalar var. Kendim youtubeden bakarak montajını yapabilir miyim? Daha önce hiç montajlamadığım için bi tereddüt ediyorum ama çok zor değil gibi geliyor. Medimarkt 360TL istedi, mahalle bilgisayarcısına da gitmek istemiyorum. Kendim montajları yapabilir miyim rahatça youtubeden bakarak?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Yaparsın. hafif uğraştırır.

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Eymen Gürel
Selamlar. Pc montajlayacağım elimde parçalar var. Kendim youtubeden bakarak montajını yapabilir miyim? Daha önce hiç montajlamadığım için bi tereddüt ediyorum ama çok zor değil gibi geliyor. Medimarkt 360TL istedi, mahalle bilgisayarcısına da gitmek istemiyorum. Kendim montajları yapabilir miyim rahatça youtubeden bakarak?
Zor bir şey yok kesinlikle başarabilirsiniz.

Gorfo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Gorfo gorfo
Çok zor değil 360 TL soygun kendin yapabilirsin bence YouTubede bir çok video var burda arkadaşlar var yardımcı olurlar

LethaX

80+ Bronze
Bende aynı durumdan müzdaripim ama sanırım kasanın kablolarini saklamak hariç zor bir şey yok

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Anakartı ve pinleri doğru tak gerisi basit iş
Bakacağın yt kanalı profesyonel olsun

DMNS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mehmet Burak Duman
Parçaları birleştirmekte bence zor bir iş yok fakat kablolamada dikkatli ve sabırlı olmanız gerekiyor. Ben hep video izleyerek edindiğim tecrübeler ile ilk bilgisayarımı kendim yardım almadan toplamıştım. Başkalarına bu kadar para kazandırmanıza gerek yok bence.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Chloe Grace Moretz
hocam ırkcı gibi gelicek ama youtube da building my first pc videolarına bakarken 15-16 yaşındaki kızlar kitapçıkları okuyarak pc topluyordu bende bunlar yaptıysa ben bile yaparım demiştim o günden beri pc topluyorum ve kablolamayı da gayet iyi yapıyorum :D

Sasageyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Armin

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
542
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Yapabilirsiniz.

Shaco

80+ Bronze
Önerebileceğiniz kanal var mıdır?
Parçaların montaj videosunu izle direk gidip komple montaj videosu izleme dostum. Mesela işlemciye çok dikkat etmen gerekiyor. Dışarda yaptırmak zorunda değilsin kendin mutlaka yaparsın aşırı güç kullanma zorlama parçaları illa olsun diye önce nerede yanlış yapıyorum diyip araştır uyumsuz olan bir şey varsa yeterli. Youtube'dan hepsini bulabilirsin zamanında bende öyle yapmıştım.

Top Bottom