kelomerosan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 858
Değer muhtemelen, ama onu da geçtim zaten tam dik açıdan görüyor olacağım pc yi, üstü her türlü kapalı olacak... Ne 600 lira para bayılıp rgb ram aldıkfanı yukarı kaldırıp takın ama kasaya değiyormu dikkat edin.
diğer tarafa tak hocam fanıYani güzel gözüksün diye ekstra para bayılıp rgb ram aldık, eşşek soğutma üstünü kapatıyorYani oraya fanı da koymayınca çok çirkin duruyor açıkçası ne yapsam bilemedim
Başka slota taksam çok performans kaybeder miyim dicem de yaratık fan her türlü 1. ve 2. Slotu yiyir her türlü rgb dual chnnel yapsam 1 tane rgb ram gözükmeyecekfanı yukarı kaldırıp takın ama kasaya değiyormu dikkat edin.
Aynen öyle fikirtepe apartmanları gibi duruyor... İlk defa estetik gözüken bilgisayar toplayalım dedikÖbür tarafa takmasını biliyor adam kötü duruyor diye takmıyor
Akvaryum kasada hoş görüntü olmaz düz demir radyatör görüntüsüdiğer tarafa tak hocam fanı
Tabii hocam, verdiğim ekstra paranın boşa gitmesiyle üreteceğim ısı sistemi zorlarrgb cok önemli hocam, rgb gözükmez ise fps düşer, aman dikkat.
Çift ram e geçtiğim zaman ama 3 4 e takarsam dual channel yapamamış olacağım dimitek ram farketmez 4. slota takın
Kötü duruyor düz radyatörfanı diğer uca takabilirsin. İlla ramın olduğu tarafa takmak zorunda değilsin.
raminiz tekse 4. slota takın hocam ayrıca bence kötü gözükmez performanstanda bir şey kaybetmezsiniz diye düşünüyorum deneyin bir nasıl duruyo olmadı söker değiştirirsinizAynen öyle fikirtepe apartmanları gibi duruyor... İlk defa estetik gözüken bilgisayar toplayalım dedikZoko markasının bir soğutucusunu takmıştım kız arkadaşıma ama o 7500f soğuturmu emin olamadığımdan almamıştım bu indirinleri görünce. Zoko ice pro diye bir soğutucu, acaba bilginiz var mıdır hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Akvaryum kasada hoş görüntü olmaz düz demir radyatör görüntüsü
2-4 kullanmanız lazım galiba dual channel icin veya 1-3Tabii hocam, verdiğim ekstra paranın boşa gitmesiyle üreteceğim ısı sistemi zorlar
Çift ram e geçtiğim zaman ama 3 4 e takarsam dual channel yapamamış olacağım dimi
Kötü duruyor düz radyatör