PEGASUS 9€+vergiler kampanyası başladı!

arifdgc

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
406
Çok iyi fiyatlar var gidiş dönüş 2500 e kaptım ben. paris roma madrid bologna kopenhag birçok avrupa şehrinde geçerli. Yurtiçinde otobüs fiyatına yurtdışına gidiş dönüş uçak bileti alınıyor kampanya ile.
Alanlar yazarsa fikir alışverişi yapılabilir

Çok iyi fiyatlar var gidiş dönüş 2500 e kaptım ben. paris roma madrid bologna kopenhag birçok avrupa şehrinde geçerli. Yurtiçinde otobüs fiyatına yurtdışına gidiş dönüş uçak bileti alınıyor kampanya ile.
Vizemi alıp geliyorum

Baya iyimiş ne zamana kadar devam ediyor?

Ben geçen ki kampanyada üsküpe almıştım yılbaşında gidecek olan varsa evi paylaşabiliriz arabada kiralarız ama ben sürmem. Tek başına çok masraflı oluyor. Yeşil pasaportu olanlar için çok iyi oluyor bu kampanyalar olamaması üzücü

ben düz yolda yürüyemiyorum siz uçup gitme derdindesiniz kaçak gidemiyormuyuz :D
tr terk etme niyetim var asdsa
saka bir tarafa fiyatlar iyiyimiş vize çıkarsam iş aramayamı gitsem diyorum.

Hamburg için Eylül 2ye alicakdim ama kasımda başlar diyo

hem gidiş 2500 hem dönüş 2500 olanı buldum ama gidiş dönüş 2500'e nereyi buldunuz ya?

1723626823062.png

hocam bunlar 2.5k ama 3kg hak neye yeterli olur ki

Asya dışında ki ülkeler ilgimi çekmiyor keşke Asya'ya da kampanya yapsalar bıktık 50k vermekten

Hocam gidis donus 2500 nereyi buldunuz acaba hemen yapısayım

Geri