Neler Yeni

Öneri Pegasus Hangi koltuğu almalıyım

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
XXXX
arkadaşlar havayolu pegasusu olduğundan hangi ucak gormeiyorum ama 320 serisi olcağını düşünüyorum kanat goren güzel manzaralı bi koltuk sırsı onerirseniz sevinirim 21 iyi midir? mesela

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
can
hocam ucuş kaç saat bu kadar paranoya olmaya gerek yok derim :)

Mlfz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Mehmet Kayra Suvar
arkadaşlar havayolu pegasusu olduğundan hangi ucak gormeiyorum ama 320 serisi olcağını düşünüyorum kanat goren güzel manzaralı bi koltuk sırsı onerirseniz sevinirim 21 iyi midir? mesela
Büyük ihtimal a320 Neo uçağı gönderilir kanat değil de motor la aynı hizada yada motorun büyük ağız tarafıyla aynı hizada oturmak güzel manzara izlemenizi sağlar kanat da görür ama bir diğer manzarada kanatın flaps kismindan koltuk almakda kanat dahil manzara izlemenizi sağlar

Battik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Batuhan BODUR
Instagram
instagram.com/battik
15-20 arası iyidir.

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
XXXX
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ucuş kaç saat bu kadar paranoya olmaya gerek yok derim :)
ucuç 3 4 saat de ucakları seviyorum manzarısı hoşuma gidir binmişken güzel yerden koltuk alayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Büyük ihtimal a320 Neo uçağı gönderilir kanat değil de motor la aynı hizada yada motorun büyük ağız tarafıyla aynı hizada oturmak güzel manzara izlemenizi sağlar kanat da görür ama bir diğer manzarada kanatın flaps kismindan koltuk almakda kanat dahil manzara izlemenizi sağlar
koltuk numarası kaçttır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,085
Üyeler
168,235
Son üye
BlackMamba59
Top Bottom