17 euro gösteriyor gidiş dönüş 34 olur belki bi kampanya vs olur göreceğiz zamanla veya farklı seçeneklere bakarızfix 52 euro mu şehir başına, kampanya falan varmı flixte.
Mesaj otomatik birleştirildi:
29'u randevu düşürdüm bu pazartesi için 5 dakka sürdü işim, bugün eve ptt kargo gelmiş pasaport işi kolay. İstanbuldayım.
Gidecegin ulkeye bagli ama bircogu check-in yaparken pasaport bilgilerini istiyorTamamdır hocam bilet işini halledersem en kısa sürede çıkartırım zaten, yeşile hakkım da var sorun olmaz umarım. Teşekkürler.
Hocam gidiş tarihinde sorun yok o zamana çıkartırım zaten, bilet alırken pasaportla ilgili bir şeyler istiyorlar mı diye sormuştum.Gidecegin ulkeye bagli ama bircogu check-in yaparken pasaport bilgilerini istiyor
Yok sorun olmuyor alabilirsinizHocam gidiş tarihinde sorun yok o zamana çıkartırım zaten, bilet alırken pasaportla ilgili bir şeyler istiyorlar mı diye sormuştum.
Bir ben mi bulamıyorum uçak tek yön 4binde altına yok.
ist atina 2 aralık 691 dönüşte 4 5 6 aralaık 1200 tlbilet bulabilen var mı ülke farketmez ss atında yararlanalım
Vizeli kanka o .dYok sorun olmuyor alabilirsiniz
ist atina 2 aralık 691 dönüşte 4 5 6 aralaık 1200 TL
29 ocak İstanbul-Roma gidiş 11 şubat Venedik-İstanbul dönüşHangi tarihlere hangi şehirlere aldınız hocam?
Ucuza neresi var ne zamana var onu öğrenmek için soruyorum, bir yandan da kendim de araştırıyorum.
Vize sorunumuz yok hocamhocam vize nasıl çıkarttınız ve biletler ne kadara geldi bende avrupada italya istiyorum ama vize falan hiç bir şey yok baktım vizesiz gidilen tek düzgün ülke fas
nasıl yok hocam hiç bilgim bu konularla alakalı29 ocak İstanbul-Roma gidiş 11 şubat Venedik-İstanbul dönüş
Vize sorunumuz yok hocam
Yeşil pasaport varnasıl yok hocam hiç bilgim bu konularla alakalı