🔥🔥PEGASUS YURTDIŞI 1€ + VERGİLER İLE SATIŞTA

tek ben mi bulamıyorum hiçbir yere acaba hangi tarihte hangi ülkeye baksam yer yok diyor

2025 sömestr denk geliyor güzel olmuş
Kardeşim İtalya'yı çok istiyordu onun için aldım birlikte gidip gezeceğiz bakalım nasip olursa. Şimdi yılbaşı için kendime özel bir şey bakıyorum ama bulamadım :D

Kardeşim İtalya'yı çok istiyordu onun için aldım birlikte gidip gezeceğiz bakalım nasip olursa. Şimdi yılbaşı için kendime özel bir şey bakıyorum ama bulamadım :D
Hangi tarihlere hangi şehirlere aldınız hocam?
Ucuza neresi var ne zamana var onu öğrenmek için soruyorum, bir yandan da kendim de araştırıyorum.

ajet ile iyi ki almışım ya aynı fiyat değişen bir şey yok pegasusta o tarihler cok pahalı

bilet bulabilen var mı ülke farketmez ss atında yararlanalım

Bilet yok. Kaç ülke denedim hepsi aynı. Bulabildiklerimde de dönüş bileti yoktu.

31 ekim 6 kasım istanbul- tiran flixbus ile karadağ saraybosna makedonya yapmayı düşünüyorum
fix 52 euro mu şehir başına, kampanya falan varmı flixte.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alırsın fakat pasaportun olmadan kontrollerden geçemezsin yani eğer gidiceğin tarihe pasaport yetişirse sorun yok.
29'u randevu düşürdüm bu pazartesi için 5 dakka sürdü işim, bugün eve ptt kargo gelmiş pasaport işi kolay. İstanbuldayım.

fix 52 euro mu şehir başına, kampanya falan varmı flixte.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

29'u randevu düşürdüm bu pazartesi için 5 dakka sürdü işim, bugün eve ptt kargo gelmiş pasaport işi kolay. İstanbuldayım.
Bende almıştım randevu işibitince 2 hafta da genelde geliyor

hocam vize nasıl çıkarttınız ve biletler ne kadara geldi bende avrupada italya istiyorum ama vize falan hiç bir şey yok baktım vizesiz gidilen tek düzgün ülke fas :D

F1 için Dohaya gidecektim bilet yok. Kaç ay önceden millet niye alsın ki o kadar bilet?

Geri