Keşke gelseydi ..Ülkede bilinmeyebilir ama yurtdışında popüler bir yapımdı sanırsam. DE versiyonu da gelmişti.
İkinci oyun da geliştirme aşamasındaydı ama sonradan iptal oldu.
Nasıl hocam?Kurtlar vadisi izlediyseniz neredeyse aynı sahneler mevcut..
Cyberpunk gibi mükemmel kalitede bir oyunu oynadığın için bunu seveceğini pek zannetmiyorum. Oyunu deneyimledin mi? Nasıldı?
Spoiler olmasın belki okuyan olur. Sadece çakır -polat dostluğu ve aslan bey - polat alemdar atışması diyorumNasıl hocam?
Sefir felan mı oluyoruz racon yerine kafa mı kesiyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sleeping dogsun ilk oyunu beğeniliyordu.
Definite pek iyi değil diye hatırlıyorum.
indirdim ama girmedim henüz wattman hatasıyla boğuşuyorum 2 gündür çözdüğüm zaman giricemCyberpunk gibi mükemmel kalitede bir oyunu oynadığın için bunu seveceğini pek zannetmiyorum. Oyunu deneyimledin mi? Nasıldı?
ben de baştan başladım bakalım aynı hissi alabilecek miyimindirdim ama girmedim henüz wattman hatasıyla boğuşuyorum 2 gündür çözdüğüm zaman giricem
Benimde devamının gelmemesine çok üzüldüğüm muhteşem oyun.Oyunun parkur mekanikleri bile vardı. Hele ki o müthiş combat sistemi... Karşınızdakinin kafasını duvara sürtebiliyordunuz yahu. Hikayesi zaten inanılmaz. Firmanın batması çok üzücü.Belki benim gibi oyunlarda ot çöp toplamaktan sıkılan açık dünyadan bıkan değişik şeyler arayan arkadaşlar vardır diye bugüne kadar oynadığım en iyi oyunu spoiler vermeden kısaca anlatayım dedim.
Oyunumuz Sleeping Dogs: Definitive Edition.Şuan Dlcleri ile birlikte fiyatı 13,35.
Gta varimsi çinde geçen bir yapım.
Konusuna gelirsek Ana karakterimiz Wei Shen bir ajan ya da polis diyebiliriz . Mafyanın içine sızarak çeşitli olaylara karışıyor. Kurtlar vadisi dizisi hayranı olarak oyuna hasta oldum. Konusundan çok bahsetmek istemiyorum çünkü her dakikası spoilere giriyor ve heyecanı kaçıyor. Mutlaka oynanması gereken bir oyun. duygusallık, aksiyon yeri gelince intikam ihanet her şey mevcut.
Genelde dövüş odaklı fakat silah sopa tarzı şeyler kullanabiliyoruz. Haritada bulunan biblo tarzı şeyleri oyunda karşılaşacağımız dövüş hocasına götürerek yeni dövüş teknikleri öğretiyor ve mükemmel kombolar çıkıyor.
Kıyafetler tam anlamıyla müthiş.Çeşit yeterli kadar fazla.
Türkçe yaması mevcut.
Sistem gereksinimleri
ATI Radeon 3870 veya daha yüksek, NVIDIA GeForce 8800 GT veya daha yüksek Intel HD Graphics 2500 veya daha yüksek ,4 GB RAM, 20 GB DEPOLAMA ALANI
Dipnot : Arabalar soldan akıyor değişik ve güzel bir his.
Oyunu bitirdikten sonra ilk dlcsinde duygulanacaksınız.
Dipnot 2 : Kurtlar vadisi izlediyseniz neredeyse aynı sahneler mevcut..
Maalesef oyun yapımcısı şirket kapatıldı çok acı yazık olmuş devamının gelmesine..
Aynen öyle hocam yazık oldu bu tarz oyun artık pek gelmiyor bunaldım ben varsa yoksa açık dünya gına geldi.Benimde devamının gelmemesine çok üzüldüğüm muhteşem oyun.Oyunun parkur mekanikleri bile vardı. Hele ki o müthiş combat sistemi... Karşınızdakinin kafasını duvara sürtebiliyordunuz yahu. Hikayesi zaten inanılmaz. Firmanın batması çok üzücü.
He tamam anladım hocam.Spoiler olmasın belki okuyan olur. Sadece çakır -polat dostluğu ve aslan bey - polat alemdar atışması diyorum![]()
hocam bunun türkçe yamasını yaptıktan sonra siyah ekranda kalıyordu sizde de oldu mu?Belki benim gibi oyunlarda ot çöp toplamaktan sıkılan açık dünyadan bıkan değişik şeyler arayan arkadaşlar vardır diye bugüne kadar oynadığım en iyi oyunu spoiler vermeden kısaca anlatayım dedim.
Oyunumuz Sleeping Dogs: Definitive Edition.Şuan Dlcleri ile birlikte fiyatı 13,35.
Gta varimsi çinde geçen bir yapım.
Konusuna gelirsek Ana karakterimiz Wei Shen bir ajan ya da polis diyebiliriz . Mafyanın içine sızarak çeşitli olaylara karışıyor. Kurtlar vadisi dizisi hayranı olarak oyuna hasta oldum. Konusundan çok bahsetmek istemiyorum çünkü her dakikası spoilere giriyor ve heyecanı kaçıyor. Mutlaka oynanması gereken bir oyun. duygusallık, aksiyon yeri gelince intikam ihanet her şey mevcut.
Genelde dövüş odaklı fakat silah sopa tarzı şeyler kullanabiliyoruz. Haritada bulunan biblo tarzı şeyleri oyunda karşılaşacağımız dövüş hocasına götürerek yeni dövüş teknikleri öğretiyor ve mükemmel kombolar çıkıyor.
Kıyafetler tam anlamıyla müthiş.Çeşit yeterli kadar fazla.
Türkçe yaması mevcut.
Sistem gereksinimleri
ATI Radeon 3870 veya daha yüksek, NVIDIA GeForce 8800 GT veya daha yüksek Intel HD Graphics 2500 veya daha yüksek ,4 GB RAM, 20 GB DEPOLAMA ALANI
Dipnot : Arabalar soldan akıyor değişik ve güzel bir his.
Oyunu bitirdikten sonra ilk dlcsinde duygulanacaksınız.
Dipnot 2 : Kurtlar vadisi izlediyseniz neredeyse aynı sahneler mevcut..
Maalesef oyun yapımcısı şirket kapatıldı çok acı yazık olmuş devamının gelmesine..
Olmadi şuan oynuyorumhocam bunun türkçe yamasını yaptıktan sonra siyah ekranda kalıyordu sizde de oldu mu?
He tamam anladım hocam.
karakterimiz çeteye sızan polis ya. Kendi müdürüyle felan mı tartışıyor yani? Müdürü ondan şüpheleniyor mu? Gayet iyi o zaman Vadi'nin mafya yerine çete ve oyun versiyonu[/SPOILER