Neler Yeni

Öneri Pek bilinmeyen oynadığım en efsane oyun!

Chico

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Ülkede bilinmeyebilir ama yurtdışında popüler bir yapımdı sanırsam. DE versiyonu da gelmişti.
İkinci oyun da geliştirme aşamasındaydı ama sonradan iptal oldu.

Canx2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Sistem Toplamaları,Konu Dışı, Sohbet
Twitter
xlilcan
Discord
Canx2#9431
Ülkede bilinmeyebilir ama yurtdışında popüler bir yapımdı sanırsam. DE versiyonu da gelmişti.
İkinci oyun da geliştirme aşamasındaydı ama sonradan iptal oldu.
Keşke gelseydi ..

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Kurtlar vadisi izlediyseniz neredeyse aynı sahneler mevcut..
Nasıl hocam?
Sefir felan mı oluyoruz racon yerine kafa mı kesiyoruz :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sleeping dogsun ilk oyunu beğeniliyordu.
Definite pek iyi değil diye hatırlıyorum.

Canx2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Twitter
xlilcan
Discord
Canx2#9431
Normalde bi oyunu 2.kez remake versiyonu çıkmadığı sürece oynamam aynı şeyleri yapmayı hiç sevmiyorum bu yüzden galiba bazı oyunları (assasin creed) sevemedim. Fakat o kadar oyun kıtlığı çekiyorum ki bu oyuna şuan baştan başlıyorum. Genel olarak hatırlasam da bazı sahnelerini unuttum. Acaba o amd 7700 ile 480p de oynayıp bitirdiğim keyfi verecek mi. Bu oyunu oynamadan önce daha önce fazla hikayeli oyun deneyimim yoktu genelde online mmorpg oynayan biriydim. Bitirdikten sonra aynı hisleri alıp alamadığımı yazacağım

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,475
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

Canx2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Twitter
xlilcan
Discord
Canx2#9431
Nasıl hocam?
Sefir felan mı oluyoruz racon yerine kafa mı kesiyoruz :D

Sleeping dogsun ilk oyunu beğeniliyordu.
Definite pek iyi değil diye hatırlıyorum.
Spoiler olmasın belki okuyan olur. Sadece çakır -polat dostluğu ve aslan bey - polat alemdar atışması diyorum :)

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Cyberpunk gibi mükemmel kalitede bir oyunu oynadığın için bunu seveceğini pek zannetmiyorum. Oyunu deneyimledin mi? Nasıldı?
indirdim ama girmedim henüz wattman hatasıyla boğuşuyorum 2 gündür çözdüğüm zaman giricem

Canx2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Twitter
xlilcan
Discord
Canx2#9431
indirdim ama girmedim henüz wattman hatasıyla boğuşuyorum 2 gündür çözdüğüm zaman giricem
ben de baştan başladım bakalım aynı hissi alabilecek miyim

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Emrullah Baykan
Belki benim gibi oyunlarda ot çöp toplamaktan sıkılan açık dünyadan bıkan değişik şeyler arayan arkadaşlar vardır diye bugüne kadar oynadığım en iyi oyunu spoiler vermeden kısaca anlatayım dedim.

Oyunumuz Sleeping Dogs: Definitive Edition.Şuan Dlcleri ile birlikte fiyatı 13,35.

Gta varimsi çinde geçen bir yapım.

Konusuna gelirsek Ana karakterimiz Wei Shen bir ajan ya da polis diyebiliriz . Mafyanın içine sızarak çeşitli olaylara karışıyor. Kurtlar vadisi dizisi hayranı olarak oyuna hasta oldum. Konusundan çok bahsetmek istemiyorum çünkü her dakikası spoilere giriyor ve heyecanı kaçıyor. Mutlaka oynanması gereken bir oyun. duygusallık, aksiyon yeri gelince intikam ihanet her şey mevcut.

Genelde dövüş odaklı fakat silah sopa tarzı şeyler kullanabiliyoruz. Haritada bulunan biblo tarzı şeyleri oyunda karşılaşacağımız dövüş hocasına götürerek yeni dövüş teknikleri öğretiyor ve mükemmel kombolar çıkıyor.

Kıyafetler tam anlamıyla müthiş.Çeşit yeterli kadar fazla.

Türkçe yaması mevcut.

Sistem gereksinimleri
ATI Radeon 3870 veya daha yüksek, NVIDIA GeForce 8800 GT veya daha yüksek Intel HD Graphics 2500 veya daha yüksek ,4 GB RAM, 20 GB DEPOLAMA ALANI

Dipnot : Arabalar soldan akıyor değişik ve güzel bir his.

Oyunu bitirdikten sonra ilk dlcsinde duygulanacaksınız.

Dipnot 2 : Kurtlar vadisi izlediyseniz neredeyse aynı sahneler mevcut..

Maalesef oyun yapımcısı şirket kapatıldı çok acı yazık olmuş devamının gelmesine..
Benimde devamının gelmemesine çok üzüldüğüm muhteşem oyun.Oyunun parkur mekanikleri bile vardı. Hele ki o müthiş combat sistemi... Karşınızdakinin kafasını duvara sürtebiliyordunuz yahu. Hikayesi zaten inanılmaz. Firmanın batması çok üzücü.

Canx2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Twitter
xlilcan
Discord
Canx2#9431
Benimde devamının gelmemesine çok üzüldüğüm muhteşem oyun.Oyunun parkur mekanikleri bile vardı. Hele ki o müthiş combat sistemi... Karşınızdakinin kafasını duvara sürtebiliyordunuz yahu. Hikayesi zaten inanılmaz. Firmanın batması çok üzücü.
Aynen öyle hocam yazık oldu bu tarz oyun artık pek gelmiyor bunaldım ben varsa yoksa açık dünya gına geldi.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Spoiler olmasın belki okuyan olur. Sadece çakır -polat dostluğu ve aslan bey - polat alemdar atışması diyorum :)
He tamam anladım hocam.
karakterimiz çeteye sızan polis ya. Kendi müdürüyle felan mı tartışıyor yani? Müdürü ondan şüpheleniyor mu? Gayet iyi o zaman Vadi'nin mafya yerine çete ve oyun versiyonu :D

Hermitus

80+ Bronze
Belki benim gibi oyunlarda ot çöp toplamaktan sıkılan açık dünyadan bıkan değişik şeyler arayan arkadaşlar vardır diye bugüne kadar oynadığım en iyi oyunu spoiler vermeden kısaca anlatayım dedim.

Oyunumuz Sleeping Dogs: Definitive Edition.Şuan Dlcleri ile birlikte fiyatı 13,35.

Gta varimsi çinde geçen bir yapım.

Konusuna gelirsek Ana karakterimiz Wei Shen bir ajan ya da polis diyebiliriz . Mafyanın içine sızarak çeşitli olaylara karışıyor. Kurtlar vadisi dizisi hayranı olarak oyuna hasta oldum. Konusundan çok bahsetmek istemiyorum çünkü her dakikası spoilere giriyor ve heyecanı kaçıyor. Mutlaka oynanması gereken bir oyun. duygusallık, aksiyon yeri gelince intikam ihanet her şey mevcut.

Genelde dövüş odaklı fakat silah sopa tarzı şeyler kullanabiliyoruz. Haritada bulunan biblo tarzı şeyleri oyunda karşılaşacağımız dövüş hocasına götürerek yeni dövüş teknikleri öğretiyor ve mükemmel kombolar çıkıyor.

Kıyafetler tam anlamıyla müthiş.Çeşit yeterli kadar fazla.

Türkçe yaması mevcut.

Sistem gereksinimleri
ATI Radeon 3870 veya daha yüksek, NVIDIA GeForce 8800 GT veya daha yüksek Intel HD Graphics 2500 veya daha yüksek ,4 GB RAM, 20 GB DEPOLAMA ALANI

Dipnot : Arabalar soldan akıyor değişik ve güzel bir his.

Oyunu bitirdikten sonra ilk dlcsinde duygulanacaksınız.

Dipnot 2 : Kurtlar vadisi izlediyseniz neredeyse aynı sahneler mevcut..

Maalesef oyun yapımcısı şirket kapatıldı çok acı yazık olmuş devamının gelmesine..
hocam bunun türkçe yamasını yaptıktan sonra siyah ekranda kalıyordu sizde de oldu mu?

Canx2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Twitter
xlilcan
Discord
Canx2#9431
hocam bunun türkçe yamasını yaptıktan sonra siyah ekranda kalıyordu sizde de oldu mu?
Olmadi şuan oynuyorum

He tamam anladım hocam.
karakterimiz çeteye sızan polis ya. Kendi müdürüyle felan mı tartışıyor yani? Müdürü ondan şüpheleniyor mu? Gayet iyi o zaman Vadi'nin mafya yerine çete ve oyun versiyonu :D[/SPOILER

Top Bottom