- En İyi Cevap
- 99
Dahası
Ben olsam bu şekilde bir sistem toplardım. Zaten 1 sene önce bu tarz bir sistem toplamıştım, yani rahatlıkla önerebileceğim bir sistem.Tüm sistem için aklındaki maksimum bütçe nedir?
ekran kartı dışında sadece kasa için 700-1000 arası
İleride bütçen olursa 120 GB'lık bile olsa bir SSD alıp Windowsu SSD'ye kurmanı tavsiye ederim, sistemi çok hızlandırır.
Sistem bu şekilde 966 TL tutuyor, kargo paralarıyla bütçeyi 50 TL kadar aşabilir.
İntel x3440 - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 977971226
İntel x3440 - İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
RAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Güç Kaynağı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Kasa ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Kasa ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
www.n11.com