yusuffyorulmaz
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
Arkadaşlar bende G4400 İşlemci rx 550 2 gb ekran kartı var 8 gb 2600 mhz ram ddr4 anakart var neden pubg mobil kasıyor acil..
Ayrıca sanallaştırmayı aktifleştirmeyi anlamadıysan YouTube'dan videosunu izleyebilirsin. Her anakart için farklı ayarlar olabiliyor ama hepsi benzer.Arkadaşlar bende G4400 İşlemci rx 550 2 gb ekran kartı var 8 gb 2600 mhz RAM ddr4 anakart var neden PUBG mobil kasıyor acil..
Abi sanallaştırmaylamuğraştımda bulamadım acaba bu işlemcimi desteklemiyor sanallaştırmayı zaten kendi emilatörünü kullanıyom en düşük ayarlarda çok kasıyo nişangah çok takılıyo nie acabaEmülatör olarak Tencent'in kendi emülatörünü kullan. Emülatör ayarlarından 720p yapmanı öneririm 1080 daha da kastırır. Grafik kalitesini düşür düşürebildiğin kadar. Eğer işlemcin sanallaştırmayı destekliyorsa ve kapalı ise aktifleştirmeyi unutma. Buna görev yöneticisini açıp performans kısmından "cpu"ya tıklayarak bakabilirsin. Sanallaştırma: etkin ya da kapalı yazar. Etkinleştirmek için BIOS ayarlarına girip cpu ayarlarından sanallaştırmayı etkinleştirip yeniden başlatman gerekebilir. Onun yanında PUBG Mobile pcler için optimizasyonu çok kötü bir oyun. Çok iyi bilgisayarlarda bile kasma sorunu yapabiliyor. Aklında bulunsun.
Dediğim gibi PUBG Mobile mecburen emülatör ile oynandığı için PC optimizasyonu çok kötü. En iyi bilgisayarlarda bile kasma sorunu yaşatabiliyorAbi sanallaştırmaylamuğraştımda bulamadım acaba bu işlemcimi desteklemiyor sanallaştırmayı zaten kendi emilatörünü kullanıyom en düşük ayarlarda çok kasıyo nişangah çok takılıyo nie acaba
Anladım ani sağ olDediğim gibi PUBG Mobile mecburen emülatör ile oynandığı için PC optimizasyonu çok kötü. En iyi bilgisayarlarda bile kasma sorunu yaşatabiliyor
Rica ederimAnladım ani sağ ol