NespaY
80+ Silver
Trendyol örnek olarak verdim ve evet bazı marketler geliyor çevrenize göre değişir tabii.Trendyol market 2 tane kola için geliyor mu hocam?
Trendyol örnek olarak verdim ve evet bazı marketler geliyor çevrenize göre değişir tabii.Trendyol market 2 tane kola için geliyor mu hocam?
O zaman teneke kola da alma, burda litre olarak hesap edilmiş ayni ürünü baz alıp hesap edersen indirim.Pepsi 2.5 litresi zaten 16-17TL 2 tane alsan 32TL ye denk geliyor ve toplamda 5 Litre oluyor yani bu indirim değil.
knk bişi sorcam ekmek nerde 8 lira nerde yaşıyon merak ettimBunamı üzüldün? migrosta 40₺ ancak ekmek 8 lira olmuş
eğer gerekli bütçeyi aşarsan gelirTrendyol market 2 tane kola için geliyor mu hocam?
Eeee ben ne dedim kanka?iyi fiyatta harbi Besim Tibuk'un dediği gibi buna sevinecek durumdayız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya kanka adam bu fiyatlara kadar çıktı anlamında diyor sen ne diyon ALLAH Aşkına.
Marketlerden almak daha mantıklı geliyor hocam teşekkürler yine de.eğer gerekli bütçeyi aşarsan gelir
Tamam sana indirim olsun bu kadar ısrar ediyorsan kırmayacağım seni.O zaman teneke kola da alma, burda litre olarak hesap edilmiş ayni ürünü baz alıp hesap edersen indirim.
Trabzon İnanmazsin ss ekleyeyim.knk bişi sorcam ekmek nerde 8 lira nerde yaşıyon merak ettim
Eyv paşam...Tamam sana indirim olsun bu kadar ısrar ediyorsan kırmayacağım seni.
Canım benim hani 10 sene önce 30 liraya 10+ şişe alınırdı ya hani.Bunamı üzüldün? migrosta 40₺ ancak ekmek 8 lira olmuş
Başka yerden alınız bu arada fiyat normal değil.Trabzon İnanmazsin ss ekleyeyim.Alıntıyı görüntüle