Hocam biliyorsunuz ki forumda bir sürü ergen var siz bunu dedikten sonra ne bekliyorsunuz acaba bu yüzden detay vermedim yaCinsel organları ile bi şeyler yapıyolar, bakmayın
detay vermeyip, id vermişsinHocam biliyorsunuz ki forumda bir sürü ergen var siz bunu dedikten sonra ne bekliyorsunuz acaba bu yüzden detay vermedim ya
Tekrar söylüyorum zooma Pepsi diyince nasıl şikayet de bulunabilirsin.detay vermeyip, id vermişsin
Kızgın atmana gerek yok, girdim iğrenç şeyler var diyip ID ve şifre veriyorsun. Yaptığın mantıklı bir şey mi sence?Arkadaslar papara iban nom: 31emydn10 lütfen para atmayın, kimse para atmasın diye söyledim(!)
hocam yapmayın aklınıza mukayet olun D:Ne diyorsunuz şifre neydi tam olarak ?
olum cidden bu ne 11 yaşında tiny cocuk 31 çekio 11 12 yaşında kız çocu dans ediyo çok kötü girmeyin7den 70e herkesin sapıklık yaptığı pepsi Zoom toplantısına girince kanım dondu 500 kişi içlerinde çocuklarda var o kadar pis şeyler yapiyor ki insanlık bitmiş dedirtiyor hepsi de Türk.
Personel Name kısmına Pepsi yazıp şifre olarak 894473 yazınca giriyor ama o kadar dolu ki maksimum 500 kişi hatası veriyor yer bulana kadar denemeniz gerekiyor tiktokta Pepsi Zoom toplantısı diyordu merak edip girdim keşke görmeseydim lütfen attığım bilgilerle toplantıya girmeyin bunu paylaşma sebebim eğer şikayet edebiliyorsak edelim kapatsınlar diye.
Nasıl girdin konuşma başlatıp link atar mısın ?olum cidden bu ne 11 yaşında tiny cocuk 31 çekio 11 12 yaşında kız çocu dans ediyo çok kötü girmeyin
3 4 kez dene giriyor kanka da arada güzel kızlar dans ediyor gir girNasıl girdin konuşma başlatıp link atar mısın ?
nerde kim ne yapıyor anlamadım zoom'Da mı dönüyor olay (Aboww nerelere geldik öyle elf gözlerim az önce neler gördü)(Not fazla merak iyi değil yapmayın)7den 70e herkesin sapıklık yaptığı pepsi Zoom toplantısına girince kanım dondu 500 kişi içlerinde çocuklarda var o kadar pis şeyler yapiyor ki insanlık bitmiş dedirtiyor hepsi de Türk.
Personel Name kısmına Pepsi yazıp şifre olarak 894473 yazınca giriyor ama o kadar dolu ki maksimum 500 kişi hatası veriyor yer bulana kadar denemeniz gerekiyor tiktokta Pepsi Zoom toplantısı diyordu merak edip girdim keşke görmeseydim lütfen attığım bilgilerle toplantıya girmeyin bunu paylaşma sebebim eğer şikayet edebiliyorsak edelim kapatsınlar diye.