Perdigital 15 tl ye 5 usd steam kodu

1. Gün ekran geldi 1. Gün tamamlandı diye şimdi arama yapıyorum ama herhangi bir şey gelmedi gelmesi gerekiyormu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İndirimden ziyade fırsat olduğu için paylaşıyorum arkadaşlar.
Yandex 200 bonusa tıklayın başta ki ardından adımları izleyin ve 3 gün chromeden arama yapın.
3 günün sonunda
"
Yandex'ten 200 TL değerinde Perdigital bonus için promosyon kodu: YNDX-B6D9-7CD5-4C84
Etkinleştir: Perdigital web sitesinde B393"

Diye bir mesaj gelecek.
Ben 2 numaramı 1 telefon ve 1 pc üzerinden yaptım.
Ailemin 3 üyesinin de telefonundan yaptım 25 dolar bakiye elde ettim.
1000 kod ile sınırlı iyi forumlar.
.

1. Gün ekran geldi 1. Gün tamamlandı diye şimdi arama yapıyorum ama herhangi bir şey gelmedi gelmesi gerekiyormu

.
Nasıl yapmıştım reis sen

ekran falan gelmicek dostlar sadece arama yapın

dun arama yaptim bugun arama yapayim dedim aramayi yaptim sonra yine tel istedi girdim teli ilerleme durumu hala 1. gunde gun 2 olamsina ragmen

aynen herkeste öyle 1. günde gözüküyor 2. güne geçmedi

1763129167528.webp

dün girdim bugün girdiğimde o ilerleme kısmı yerine bu var

Katılımınız alınmış arama yapmanız yeterli

İndirimden ziyade fırsat olduğu için paylaşıyorum arkadaşlar.
Yandex 200 bonusa tıklayın başta ki ardından adımları izleyin ve 3 gün chromeden arama yapın.
3 günün sonunda
"
Yandex'ten 200 TL değerinde Perdigital bonus için promosyon kodu: YNDX-B6D9-7CD5-4C84
Etkinleştir: Perdigital web sitesinde B393"

Diye bir mesaj gelecek.
Ben 2 numaramı 1 telefon ve 1 pc üzerinden yaptım.
Ailemin 3 üyesinin de telefonundan yaptım 25 dolar bakiye elde ettim.
1000 kod ile sınırlı iyi forumlar.
hocam arama yaptım bugün ama ilerlemeyi göremiyor muyuz? telefon no kısmına girince kampanyaya kayıt oldunuz hatası veriyor. Aydınlatırsanız seviniriz.

Bu hakkımı Migros ta kullanmıştım tüh

hocam arama yaptım bugün ama ilerlemeyi göremiyor muyuz? telefon no kısmına girince kampanyaya kayıt oldunuz hatası veriyor. Aydınlatırsanız seviniriz.
Benim de o şekildeydi bugün 3.gun sabah arama yapmıştım öğleden sonra kod smsi geldi

@Cyllee hocam 1 perdigital hesabında 1 kod mu kullanabiliyoruz 2.kod için yeni bır hesap mi lazım yoksa 1 hesaba birden fazla kod girebilir miyiz

Geri