Perdigital 15 tl ye 5 usd steam kodu

İndirimden ziyade fırsat olduğu için paylaşıyorum arkadaşlar.
Yandex 200 bonusa tıklayın başta ki ardından adımları izleyin ve 3 gün chromeden arama yapın.
3 günün sonunda
"
Yandex'ten 200 TL değerinde Perdigital bonus için promosyon kodu: YNDX-B6D9-7CD5-4C84
Etkinleştir: Perdigital web sitesinde B393"

Diye bir mesaj gelecek.
Ben 2 numaramı 1 telefon ve 1 pc üzerinden yaptım.
Ailemin 3 üyesinin de telefonundan yaptım 25 dolar bakiye elde ettim.
1000 kod ile sınırlı iyi forumlar.
Teşekkür ederim aldım

Ben de aynı anda bi bilgisayardan bi telefondan yaptım 2 farklı numarayla aynı anda olmasına rağmen telofondan olan geldi bilgisayarınki gelmedi. Anlamadım. Yanlışlıkla bi kaç kere google açıldı ama ondan mıdır bilmiyorum.

Bana şimdi sms geldi kod. Girdim 200tl tanımlandı. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.

Arkadaşlar 2 kişiye yapıyorum da bana kod gelmedi. Perşembe gününden başladım. Sadece 3 gün üst üste gün içinde minimum 3 arama değil mi? Başka bir şey yapıp onaylayacak mıydık anlamadım..

Arkadaşlar bugün ikinci gün böyle rastgele birşeyler aradım çıktım Başka bir şey yapmamız lazım mı birde mesela yarın değil salı günü gelir değil mi 4. Gün mü yoksa direk 3. Gün olduğu gün mü

Arkadaşlar bugün ikinci gün böyle rastgele birşeyler aradım çıktım Başka bir şey yapmamız lazım mı birde mesela yarın değil salı günü gelir değil mi 4. Gün mü yoksa direk 3. Gün olduğu gün mü
Valla rastgele olabilir bi tık. Ben bilgisayarla telefondan aynı anda yaptım 2 tane bilgisayardan hem daha önce yaptım hem daha çok şey aradım ama telefondan yaptığım dün akşam geldi bilgisayarınki hala gelmedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,031
Üyeler
185,212
Son üye
kentist
Geri