Neler Yeni

Öneri Performans önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Orhan gümüş
Gençler bende eski bır pc var ;
İntel duo cpu e8400
amd hd 6510
3 gb ram ddr2
bu pc de csgo oynuyorum yaptıgım bırcok ayardan sonra 80-120 fps alıyorum cogu yerde ama şu ara droplar arttı acacba format atsam ramı de 4 yapsam etkısı olur mu drop azaltmada ?

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
Bende eski laptobumda hızlandırmak için bazı şeyler yapmıştım, yaptıklarımı yazayım sen sana uygun olanı yaparsın.
-Termal macun yenile ve kasayı temizle fanları falan
-Temiz format at ve win7 home premium yükle(en sadesi)
-Bilgisayar özelliklerden en iyi performans için ayarla
-Gereksiz arkaplanda çalışan uygulamarı yükleme veya devre dışı bırak oyun oynarken falan arkada pcyi yormasın
-SSD alabilirsen sistemi ve oyunları oraya yüklersen güzel bi hızlanma olur
-Rame gelecek olursak ramin boyutundan ziyade çift kanal olması önemli yani eğer aynı ramın aynı özelliklerinden bir tane daha bulabilirsen çift kanal 6 gb yaparsan güzel performans artışı olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Orhan gümüş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende eski laptobumda hızlandırmak için bazı şeyler yapmıştım, yaptıklarımı yazayım sen sana uygun olanı yaparsın.
-Gereksiz arkaplanda çalışan uygulamarı yükleme veya devre dışı bırak oyun oynarken falan arkada pcyi yormasın
-Rame gelecek olursak ramin boyutundan ziyade çift kanal olması önemli yani eğer aynı ramın aynı özelliklerinden bir tane daha bulabilirsen çift kanal 6 gb yaparsan güzel performans artışı olur
anladım dostum dedıgın bır cok ayarı yaptım onda sıkıntı yok bellek buldugum gıbı formatı atacagım ondan sonra da cıft kanal rama bakacagım yıne de tesekuurler
Mesaj otomatik birleştirildi:

3GB RAM ile o kadar FPS aldığına şükretmelisin bence.
reis boyle degıldı zaten ben bayagı herseyı kıstım ayarları deneme yanılma ıle buldum soruyorum acaba 4 yapsam cıft kanal olarak ve formatlasaan etkısı ıyı mı olur diye ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuan 2+1 onu 2+2 yapmayı dusunuyorum ıste eger etkısı olur dıyorsanız yapacagım ucuza buldum suan bır ram

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
Evet çok olmasada biraz etkisi olur lakin voltaj değerlerine kadar aynı olması lazım çift kanal çalışması için dikkat ederek alın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,944
Üyeler
167,031
Son üye
mami_shits
Top Bottom