federalper
80+ Silver
Ben de claw tutuyorum en küçük mouse da bile sorun yaşamadım yani sorun olacağını sanmıyorumÇoğunlukla Claw nadiren Palm tutuyorum.
Ben de claw tutuyorum en küçük mouse da bile sorun yaşamadım yani sorun olacağını sanmıyorumÇoğunlukla Claw nadiren Palm tutuyorum.
Hocam lod oranı nasıl mousun
Sana zahmet deneyebilir misinHocam lod oranı nasıl mousun
Eline uyuyorsa eğer 140TL'ye de alınır ya, 3327 sensör falan var.kusura bakmayın hortlatiyorum ama şuanda 150 TL nasıl 100 TL ye alabilirim bı kaç yerden nays ile 100 TL olduğunu duydum nasıl yapiyor o ? Ayrıca almalı mıyım şuanda mousem yok PCM gelicek kargoda nasıl mouse
nays burda geçmiyor sanırm n11 trendyolda falan geçerlikusura bakmayın hortlatiyorum ama şuanda 150 TL nasıl 100 TL ye alabilirim bı kaç yerden nays ile 100 TL olduğunu duydum nasıl yapiyor o ? Ayrıca almalı mıyım şuanda mousem yok PCM gelicek kargoda nasıl mouse
Biri naysla 100 e alırsın dedi bu geçenlerde direk 100 TL mi olmustunays burda geçmiyor sanırm n11 trendyolda falan geçerli
öyle olmuş sanırım bilgim yokBiri naysla 100 e alırsın dedi bu geçenlerde direk 100 TL mi olmustu
Direkt 100₺'ye satılıyordu ben nays ile almadım 100₺'ye siteden aldım direkt.Biri naysla 100 e alırsın dedi bu geçenlerde direk 100 TL mi olmustu