Olabilir zaten markayı ilk defa duydum ama PSU tarafındaki tavrım ilk yorumumdaki gibi nettir. Satıcının belirli garantileri ve test sonuçlarını satın alan ile paylaşması gerekir.performax'ın psu ürettiğini düşünmüyorum. sadece gaming.gen.tr performax kasalara başka psu ekleyerek satıyor, gaming.gen.tr harici sitelerde psu olmadan satılıyor aynı kasalar.
Kesinlikle. Şuan ki durumuyla merdiven altı gibi duruyor. Hiç bir bilgi ve ya test sonucu yok internette.Olabilir zaten markayı ilk defa duydum ama PSU tarafındaki tavrım ilk yorumumdaki gibi nettir. Satıcının belirli garantileri ve test sonuçlarını satın alan ile paylaşması gerekir.
Fakat güç kaynağı monitörü beslemez ki? Direkt prizden almıyor mı elektriği?Merhabalar, ocak ayında molecule carbon v1 sistemini almıştım, 2 hafta öncesine kadar arkadaşlarımla rust oynarken monitörüm gri ekran vermeye başladı, bu 3 sefer olunca monitör, psu, ekran kartını incelemeye aldım ve sorunu bulamadım ta ki bugüne kadar. Dün sabah uyandığımda monitörüm açılmıyordu, mahalledeki elektrikçi abiye götürdüm ve ertesi gün (yani bugün) bana monitöre normalden fazla voltaj geldiğini ve bozulma sebebinin bu olduğunu söyledi. yani sorunun psudan kaynaklı olduğunu anlamış oldum ve sistemimi riske atmamak için performax markalı psu mu değiştireceğim. sisteminizi seviyosanız uzak durmanızı tavsiye ederim. Ben yandım siz yanmayın diye kayıt oldum foruma, iyi günler herkese.
Fakat güç kaynağı monitörü beslemez ki? Direkt prizden almıyor mı elektriği?