Performax rampage gibi markaların ucuz mekanik klavyesini kullanan var mı ?

Karacabey

80+ Silver
Reaksiyon skoru
799
Dostlar 600 civarı red switch mekanik klavyeler görüyorum bu markalardan ucuz klavye kullanıp memnun kalan varsa model yazabilir mi ? Bir kaç model atıyorum buraya

Dostlar 600 civarı red switch mekanik klavyeler görüyorum bu markalardan ucuz klavye kullanıp memnun kalan varsa model yazabilir mi ? Bir kaç model atıyorum buraya

https://www.akakce.com/klavye/en-uc...blolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,929485746.html şu güzel diye biliyorum hocam performax tarzı markalara para vermeyin

@pickpocket Xargon'u bayadır kullanıyor ve beğeniyordu. Bir tane daha aldı sanırım o deneyimlerini aktarabilir. Ya da direkt videosuna bakabilirsin :D

KRGD Switchli Rampage klavyeler alınabilir problem yaratacaklarını sanmıyorum. Ama Outemu switchli klavyelerde her zaman bir risk yine var. Outemu MX switchler kullanıyor çoğu ve bu switchler problem yaratabilecek switchler. Son zamanlarda çok daha az görüyorum belki switchleri değiştirmişlerdir.

Kırmızı switch lisi yok herhalde
yok hocam ancak biraz daha bekleyip daha kaliteli bi ürün almanız daha mantıklı bi aciliyetiniz yoksa üstteki arkadaşın yorumunuda inceleyin ona göre bi karar verebilirsiniz kendim rampagenin birçok ürününden çektim bi adam akıllı masa mikrofonu çıktı onun harici klavyesi olsun kulaklığı olsun birdaha almayacağım bi marka kendisi

yok hocam ancak biraz daha bekleyip daha kaliteli bi ürün almanız daha mantıklı bi aciliyetiniz yoksa üstteki arkadaşın yorumunuda inceleyin ona göre bi karar verebilirsiniz kendim rampagenin birçok ürününden çektim bi adam akıllı masa mikrofonu çıktı onun harici klavyesi olsun kulaklığı olsun birdaha almayacağım bi marka kendisi
Mikrofon nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@pickpocket Xargon'u bayadır kullanıyor ve beğeniyordu. Bir tane daha aldı sanırım o deneyimlerini aktarabilir. Ya da direkt videosuna bakabilirsin :D

KRGD Switchli Rampage klavyeler alınabilir problem yaratacaklarını sanmıyorum. Ama Outemu switchli klavyelerde her zaman bir risk yine var. Outemu MX switchler kullanıyor çoğu ve bu switchler problem yaratabilecek switchler. Son zamanlarda çok daha az görüyorum belki switchleri değiştirmişlerdir.
İzliyorum şimdi 😂

Bu tarz ucuz mekanik klavyelere para harcama bence eğer biriktirme şansın varsa daha iyi markaların mekanik klavyelerini almanı öneririm logitech g512 asus rog scope gibi kullandıklarım bunlar olduğu için bunları tavsiye edebilirim daha uygun seçeneklerde elbet vardır.

Arkadaş uzun süre kullanımda ne yapmış onu merak ettim. Mesaj atıcam ona 😂

Kullandım idare ederlerdi. Tuş takılma sorunu yaşamıştım ama şu anda xpg summomer da aynı sorunu yaşatıyor şans işi.

Güzel klavye F/P , öncekini 8 ay kullanıp sistemle birlikte sattım. DA-C1 ile birlikte 500 TL ye tekrar aldım. 2 hafta sonunda kargoya verildi şükür. Pazartesi gelir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,303
Üyeler
184,292
Son üye
wienzz
Geri