xcaptain9 80+ Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 2 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim berk 3 Ekim 2021 #1 Performax kasa aldım. Rahatsız ettiği için rgbleri üstündeki tuşa 5 saniye basarak kapattım. Şimdi açılmıyor. Nasil açabilirim Ekler 20211003_102716.jpg 4.2 MB · Hit: 47
Performax kasa aldım. Rahatsız ettiği için rgbleri üstündeki tuşa 5 saniye basarak kapattım. Şimdi açılmıyor. Nasil açabilirim
keremgencer_ 80+ Bronze Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 883 Dahası Reaksiyon skoru 489 İsim Kerem Gencer 3 Ekim 2021 #2 1 kez kısa basınca olmuyor mu?
xcaptain9 80+ Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 2 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim berk 3 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 keremgencer_ yazmış: 1 kez kısa basınca olmuyor mu? Devamı için tıklayın... uzun bastım olmuyor, kısa bir kez ve birkac kez denedim yine olmuyor. Aldigi. gün kapattım. Hiç kullanilmadi rgb bozulmus olamaz ya
keremgencer_ yazmış: 1 kez kısa basınca olmuyor mu? Devamı için tıklayın... uzun bastım olmuyor, kısa bir kez ve birkac kez denedim yine olmuyor. Aldigi. gün kapattım. Hiç kullanilmadi rgb bozulmus olamaz ya
iyonshi 80+ Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Kaan Taş 25 Ağustos 2022 #4 xcaptain9 yazmış: uzun bastım olmuyor, kısa bir kez ve birkac kez denedim yine olmuyor. Aldigi. gün kapattım. Hiç kullanilmadi rgb bozulmus olamaz ya Devamı için tıklayın... bendede aynı sorun olmusdu cozduysen nasıl çözzdugunu soyler misin
xcaptain9 yazmış: uzun bastım olmuyor, kısa bir kez ve birkac kez denedim yine olmuyor. Aldigi. gün kapattım. Hiç kullanilmadi rgb bozulmus olamaz ya Devamı için tıklayın... bendede aynı sorun olmusdu cozduysen nasıl çözzdugunu soyler misin