Bu tür sorunlar klavyelerde genelde ilk 3 ve 6 ay içinde belli oluyor.peki herhangi bir takılma söz konsumu internette w tuşunda takılmalar olduğunu yazmışlar
Ne yazık ki onun şiddeti ayarlanmıyor.
Ayarlanıyor sanırım bulamamışsınızNe yazık ki onun şiddeti ayarlanmıyor.
Evet ayarlanıyor
Nasıl ayarlandığını paylaşabilir misin deneyeyim biAyarlanıyor sanırım bulamamışsınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet ayarlanıyor
fn+2 azaltır fn+5 yükseltirNasıl ayarlandığını paylaşabilir misin deneyeyim bi
Teşekkürler bu bilgi için.fn+2 azaltır fn+5 yükseltir
Klavye bugün geldi. İnternetten blue switch olan yazılımını bulmaya çalıştım ama bulamadım. Yardımcı olursan sevinirim.Ayarlanıyor sanırım bulamamışsınız
Evet ayarlanıyor
Klavye bugün geldi. İnternetten blue switch olan yazılımını bulmaya çalıştım ama bulamadım. Yardımcı olursan sevinirim.Ne yazık ki onun şiddeti ayarlanmıyor.
Edit - Ayarlanıyor![]()
En altta xetra nın driveri mevcut. İndirip kumadım ama klavyenindir yüksek ihtimal.Klavye bugün geldi. İnternetten blue switch olan yazılımını bulmaya çalıştım ama bulamadım. Yardımcı olursan sevinirim.
site güvenli değil diyor. Virüslü olabilir mi?
En altta xetra nın driveri mevcut. İndirip kumadım ama klavyenindir yüksek ihtimal.
Ben kırmızı switchli olanın linkini buldum ama benimki mavi switchli bir sıkıntı olur mu? olmazsa kırmızı switchli olanın uygulamasını indiricem.
En altta xetra nın driveri mevcut. İndirip kumadım ama klavyenindir yüksek ihtimal.
site güvenli değil diyor. Virüslü olabilir mi?
Ben kırmızı switchli olanın linkini buldum ama benimki mavi switchli bir sıkıntı olur mu? olmazsa kırmızı switchli olanın uygulamasını indiricem.