Neler Yeni

Person of interest hep böyle mi devam edecek?

mon70

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
f a
Person of interest 2. sezon 5. bölüme geldim ama her bölüm farklı olaylar oluyor o bölüm içerisinde çözülüyor. Artık aynı şeyleri izliyormuş gibi hissediyorum sıkılmaya başladım. Hep böyle mi devam edecek yoksa ileride değişecek mi?

rmzn96

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Ramazan Özdemir
9 veya 10. Bölümden sonra konunun başka yerlere kayıp genel olarakta bi olay örgüsüne dahil olduğunu hatırlıyorum. İzleyip izlememek size kalmış ama ilerde baya iyi şeyler var

mon70

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
f a
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
9 veya 10. Bölümden sonra konunun başka yerlere kayıp genel olarakta bi olay örgüsüne dahil olduğunu hatırlıyorum. İzleyip izlememek size kalmış ama ilerde baya iyi şeyler var
2. sezon 9-10. bölüm mü?
Bilmiyorum çok büyük beklentiyle başladım ama aşırı bir şey göremedim şimdiye kadar normal devam ediyor. Her bölüm farklı olay oluyor o olay da çözülüyor hiçbir sürpriz olmadı şimdiye kadar

rmzn96

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Ramazan Özdemir
2. sezon 9-10. bölüm mü?
Bilmiyorum çok büyük beklentiyle başladım ama aşırı bir şey göremedim şimdiye kadar normal devam ediyor. Her bölüm farklı olay oluyor o olay da çözülüyor hiçbir sürpriz olmadı şimdiye kadar
Root diye bir karakterden sonra bişiler oluyordu sanırım. İzleyeli 4-5 sene oldu baya iyi dizi benim için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,982
Üyeler
167,035
Son üye
avcikurtu
Top Bottom