Neler Yeni

Pes 17 indirmek istiyorum oyunindirclup güvenilir mi??

Akbaba Kürşat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Furkan
Normalde korsan oyun oynamam ama bildiğiniz üzere pes 17 steamda filan yok o yüzden korsan indirmek zorundayım oyunindirclup güvenilir mi??

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Güvenilir hocam indirebilirsiniz.

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
Normalde korsan oyun oynamam ama bildiğiniz üzere pes 17 steamda filan yok o yüzden korsan indirmek zorundayım oyunindirclup güvenilir mi??
Bu tarz siteler torrentlerini büyük torrent sitelerinden alıyorlar. Bir çoğunda virüs var maalesef. Eğer indirdiğinizde dosyayı hiç açmadan 2-3 virüs programı ile taratacaksanız indirebilirsiniz. Virüs taraması yapmayacaksanız tavsiye etmiyorum

Akbaba Kürşat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu tarz siteler torrentlerini büyük torrent sitelerinden alıyorlar. Bir çoğunda virüs var maalesef. Eğer indirdiğinizde dosyayı hiç açmadan 2-3 virüs programı ile taratacaksanız indirebilirsiniz. Virüs taraması yapmayacaksanız tavsiye etmiyorum
Diyelimki virüslü oyunu açtığım gibi bilgisayara ne gibi şeyler olur?

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
Diyelimki virüslü oyunu açtığım gibi bilgisayara ne gibi şeyler olur?
Çalıştırdığınız programın ne işlem yapması gerektiğine hackerlar karar verir. Her virüsün farklı bir amacı vardır. Bu virüsün neyi hedef aldığını bilemeyiz. O virüsü yazan yazılımcı arkadaş (kötü adam/hacker) karar verir. Bilgisayarınızda ki her şeye erişebilirler genelde. Çoğu virüs bu hedefi amaçlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,424
Üyeler
163,493
Son üye
harungiraz
Top Bottom