Pc iyi oluyor arada film izlerim faceye falan girerimPs3 al o zaman
ikinci el mx130 veya o ayarda ekran kartina sahip cihazla coz isiBir laptopa ihtiyacım var, PES 2013'ü rahat çalıştırsın, çalıştırırken fan sesini duymayayım benim için yeterli.
Tavsiyeleri bekliyorum
2. el sıfır fark eder miBir laptopa ihtiyacım var, PES 2013'ü rahat çalıştırsın, çalıştırırken fan sesini duymayayım benim için yeterli.
Tavsiyeleri bekliyorum
Sıfır olsa daha iyi olur kral2. el sıfır fark eder mi
İkinci el de pek almak istemiyorum açıkcasıikinci el mx130 veya o ayarda ekran kartina sahip cihazla coz isi
Sıfır olsa daha iyi olur kral
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İkinci el de pek almak istemiyorum açıkcası
sıfır olarak çok seçeneğimiz yok ben bi bakayım bulduklarımı atarımSıfır olsa daha iyi olur kral
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İkinci el de pek almak istemiyorum açıkcası
Bekliyorum sağolsıfır olarak çok seçeneğimiz yok ben bi bakayım bulduklarımı atarım
Senin attığın linkteki laptopla mılossles scaling indirip forest,raft,ETS falanda oynanabilir.
Evet. Arkadaşımda aynı markanın o fiyat bandına benzer bir laptopu var. Eskiden online forest, ETS falan oynuyordukSenin attığın linkteki laptopla mı
Bİlgi için sağolasın. O fiyat bandından yukarı çıkamam zaten :/Evet. Arkadaşımda aynı markanın o fiyat bandına benzer bir laptopu var. Eskiden online forest, ETS falan oynuyorduk
Trendyolda var mıdır buna benzer cihazlar