akan
80+ Bronze
Hak ihlali olan rehberler de var. (Örn: CMD ile Windows Etkinleştirme)Çünkü hak ihlali.
Hak ihlali olan rehberler de var. (Örn: CMD ile Windows Etkinleştirme)Çünkü hak ihlali.
Hocam bilmiyor olabilir neden ban yedirtelim ki uyarıyoruz ilk başta devam ederse raporlarızKorsan link yasak diyenler, o kişinin mesajını alıntılayıp cevap yazacağına, raporlasınlar!
Raporladım zaten.Korsan link yasak diyenler, o kişinin mesajını alıntılayıp cevap yazacağına, raporlasınlar!
Raporlamadığımı kim söylediKorsan link yasak diyenler, o kişinin mesajını alıntılayıp cevap yazacağına, raporlasınlar!
Cevap verirken alıntılamak yerine etiketlemeleri daha doğru olur.Hocam bilmiyor olabilir neden ban yedirtelim ki uyarıyoruz ilk başta devam ederse raporlarız
Buranın bir kuralları var.Hocam bilmiyor olabilir neden ban yedirtelim ki uyarıyoruz ilk başta devam ederse raporlarız
Donanım Arşivi forum kurallarını haber vermeksizin değiştirebilir ekleme ve çıkartma yapabilir. Üye ve ziyaretçilerimizin düzenli olarak gelen güncellemeleri kontrol etmesi gerekir.
Raporladım zaten.
Tamam, ama mesajını alıntılıyorsunuz ve o link o alıntı da duruyor.Raporladım zaten.
Yani?Tamam, ama mesajını alıntılıyorsunuz ve o link o alıntı da duruyor.
Dostum kuralları olduğunu bilmeyen yok zaten Youtube linki paylaşılabildiği için o link de paylaşılır sanıp atmış olabilirBuranın bir kuralları var.
Arkadaşın mesajı silinse bile sizin o alıntıladığınız mesajda Link duruyor.Yani?