Neler Yeni

Modding Pes 2019 Crowd Disabler Yaması | %60 Fps Boost!

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
Bu Yama Seyircileri Kaldırıyor.

reıs hesabıda yenı acmıssın o kadar guven vermedıkı barı turkce spikerin sitesını verseydın dırek boyle lınk verınce huylanıyor ınsan

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Bu Yama Seyircileri Kaldırıyor.

Tam pesci birini bulduk ya forumda foruma laf eden olmasın artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

reıs hesabıda yenı acmıssın o kadar guven vermedıkı barı turkce spikerin sitesını verseydın dırek boyle lınk verınce huylanıyor ınsan
Evet bir sürü pes ile ilgili konu açmaya başladı ilk açtığından beri ben de biraz garipsedim doğrusu

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
Tam pesci birini bulduk ya forumda foruma laf eden olmasın artık.

Evet bir sürü pes ile ilgili konu açmaya başladı ilk açtığından beri ben de biraz garipsedim doğrusu
ben sahsen dırek orjınal sıteden yuklerım hocam hemen guvenmeyın

• Konu Sahibi Konu Sahibi
ben sahsen dırek orjınal sıteden yuklerım hocam hemen guvenmeyın
Dostum virustotal tarat istersen.

Başka bir forumda 2023'ün Şubat Ayında Türkçe Spiker hesabını açmıştım çok iyi ilerliyorduk. Bu arada site kapatıldı maalesef.

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
Dostum virustotal tarat istersen.

Başka bir forumda 2023'ün Şubat Ayında Türkçe Spiker hesabını açmıştım çok iyi ilerliyorduk. Bu arada site kapatıldı maalesef.
çok iyi ilerlemenız guvenecegım anlamına gelmez ve tekrar açabiliyorsanız açın sıte ınsanların guvenı daha ıyı olur sahsı olarak sıze guvenemedım ve artık pes eskıdı efootball yuzunden fıfa veya ea fc daha populer suan

Dostum bu arada bizzat ben denedim crowd disabler'i gerçekten şuan arkaplanda açık maç şimdi korner kullanacağım. :D Gerçektende bu arada bayrak falan var uçuyor ama seyirci yok fps gayet iyi.

çok iyi ilerlemenız guvenecegım anlamına gelmez ve tekrar açabiliyorsanız açın sıte ınsanların guvenı daha ıyı olur sahsı olarak sıze guvenemedım ve artık pes eskıdı efootball yuzunden fıfa veya ea fc daha populer suan
Nostalji yaratmak istedik :)

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
Dostum bu arada bizzat ben denedim crowd disabler'i gerçekten şuan arkaplanda açık maç şimdi korner kullanacağım. :D Gerçektende bu arada bayrak falan var uçuyor ama seyirci yok fps gayet iyi.

Nostalji yaratmak istedik :)
bı kac ufak detay ıcın rısk almak ıstemem

Güvenmeyebilirsin ama sana kalmış bir şey :)

bı kac ufak detay ıcın rısk almak ıstemem
Pekala

Top Bottom