MertStnl 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 100 Reaksiyon skoru 26 17 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar Pes 2019 indirdim. İkonda Yönetici simgesi var. Kaldırmanın yolu var mı? Şahsen Kısayol okunu bile kaldırdım gözüme hoş gözükmediği için. Bahsettiğim simge bu. Şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar Pes 2019 indirdim. İkonda Yönetici simgesi var. Kaldırmanın yolu var mı? Şahsen Kısayol okunu bile kaldırdım gözüme hoş gözükmediği için. Bahsettiğim simge bu. Şimdiden teşekkür ederim.
KeremMm Cezalı 80+ Gold Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 9,274 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 12,225 17 Ağustos 2020 #2 google chromeya sağ tıkla yönetici olarak çalıştır de bundan gider heralde
muskA 80+ Silver Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 2,046 Reaksiyon skoru 1,109 17 Ağustos 2020 #3 KeremMm yazmış: google chromeya sağ tıkla yönetici olarak çalıştır de bından gider heralde Devamı için tıklayın... Alakası yok. Bu oyun her çalıştığında yönetici izni isteyecek. Bu arada bunun zararı yok çoğu oyunda var bu simge. @MertStnl
KeremMm yazmış: google chromeya sağ tıkla yönetici olarak çalıştır de bından gider heralde Devamı için tıklayın... Alakası yok. Bu oyun her çalıştığında yönetici izni isteyecek. Bu arada bunun zararı yok çoğu oyunda var bu simge. @MertStnl
MertStnl 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 100 Reaksiyon skoru 26 17 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 gbayramm yazmış: Alakası yok. Bu oyun her çalıştığında yönetici izni isteyecek. Bu arada bunun zararı yok çoğu oyunda var bu simge. @MertStnl Devamı için tıklayın... Zararı yok biliyorum ama gözüme hoş gözükmüyor. Dediğim gibi kısayol okunu bile kaldırmış biriyim.
gbayramm yazmış: Alakası yok. Bu oyun her çalıştığında yönetici izni isteyecek. Bu arada bunun zararı yok çoğu oyunda var bu simge. @MertStnl Devamı için tıklayın... Zararı yok biliyorum ama gözüme hoş gözükmüyor. Dediğim gibi kısayol okunu bile kaldırmış biriyim.
muskA 80+ Silver Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 2,046 Reaksiyon skoru 1,109 17 Ağustos 2020 #5 MertStnl yazmış: Zararı yok biliyorum ama gözüme hoş gözükmüyor. Dediğim gibi kısayol okunu bile kaldırmış biriyim. Devamı için tıklayın... Kısayola sağ tıklayıp Özellikler-Uyumluluktan "bu programı yönetici olarak çalıştır"devre dışı bırakıp tekrar dene.
MertStnl yazmış: Zararı yok biliyorum ama gözüme hoş gözükmüyor. Dediğim gibi kısayol okunu bile kaldırmış biriyim. Devamı için tıklayın... Kısayola sağ tıklayıp Özellikler-Uyumluluktan "bu programı yönetici olarak çalıştır"devre dışı bırakıp tekrar dene.
MertStnl 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 100 Reaksiyon skoru 26 17 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 gbayramm yazmış: Kısayola sağ tıklayıp Özellikler-Uyumluluktan "bu programı yönetici olarak çalıştır"devre dışı bırakıp tekrar dene. Devamı için tıklayın... Teşekkürler işe yaradı.
gbayramm yazmış: Kısayola sağ tıklayıp Özellikler-Uyumluluktan "bu programı yönetici olarak çalıştır"devre dışı bırakıp tekrar dene. Devamı için tıklayın... Teşekkürler işe yaradı.