reis 30 gb uygulamasilip tekrar kurmayı denediniz mi ?
yeri gelince 200gb lık uygulamayı bile silip yüklemek gerekirreis 30 gb uygulama
aga onu geçtim kesin olcakmı oyunu zaten yükleyeli 1 gün olduyeri gelince 200gb lık uygulamayı bile silip yüklemek gerekir![]()
orjinal değil ise crack sorunudur ama orjinal ise ilk yükleme esnasında eksik veri geldiyse sebebiyet veriyor olabilir ekran kartı driverın yapıyor olabilir vs vs bir çok sebebi var en temel sebep yükleme oluyor bu tarz durumlardaaga onu geçtim kesin olcakmı oyunu zaten yükleyeli 1 gün oldu
steam den yükledim yüklemedede sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ama dün ekran kartının yeni driver gelmişti onu yükledim amd ekran kartıorjinal değil ise crack sorunudur ama orjinal ise ilk yükleme esnasında eksik veri geldiyse sebebiyet veriyor olabilir ekran kartı driverın yapıyor olabilir vs vs bir çok sebebi var en temel sebep yükleme oluyor bu tarz durumlarda
DDU ile silin eski sürümünüze geri dönün sorun kalkacaktır o zamansteam den yükledim yüklemedede sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ama dün ekran kartının yeni driver gelmişti onu yükledim amd ekran kartı
ddu ?DDU ile silin eski sürümünüze geri dönün sorun kalkacaktır o zaman
reis yardımcı olduğun için tşk ama pes oynamak için eski driver yüklemek saçma bnce silmek daha mantıklı oyunu kökten çözümDDU ile silin eski sürümünüze geri dönün sorun kalkacaktır o zaman