Neler Yeni

PES 2022 Bedava olacak!

BIGGZ

80+ Bronze
Kaç saatin var oyunda merak ediyorum gerçekten.
Bf5'in silah mekanikleri ve oynanışı gayet iyi hatta BF1'den de biraz daha iyi diyebilirim ama BF1 atmosferi ve eğlencesi yüzünden şahsen bana daha çok hitap eden bir oyun.
Trailer'ı kötü olupta piyasada tutulan bir sürü iyi oyun var,tam tersi durumlarda oluyor.
Yürü git, tanka ateş ediyorum mermi gibi sekiyor. Gerçekçilik yapacağız diye cılkını çıkartmışlar, tanklar patlamıyor kardeşim. Neresi iyi bu oyunun?
Sanırsın uzaylılarla savaşıyoruz.
Adama kac kez sıkıyorum; hepsi sekiyor, dönüp bi çakıyor yok oluyorum.

Tankların belli bölgelerinde zırh kalın olur ama bunları herhalde altına yatıp patlatacağız, başka yolu kalmamış çünkü

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
Oyun ücretli olsa bir nebze haklısın ama oyun her platformda ücretsiz. Ayrıca grafiklerde ben pek bir sıkıntı göremedim. Aşırı iyi değil tabii ama kötü de değil grafikler. Oyun serverlarında vesaire sıkıntı çıkmadıkça gayet de oyuncu kitlesine sahip olacaktır tahminimce. Bence bir intihar falan değil, FIFA'ya yaklaşmak için gereken bir şeydi bu ücretsiz yapma olayı.
Hocam zaten her platformda bedavaydı. Pes 21 de bedava. Mobil de bedava. My club bedava olur. Tüm oyunu beleş yapmazlar

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Yürü git, tanka ateş ediyorum mermi gibi sekiyor. Gerçekçilik yapacağız diye cılkını çıkartmışlar, tanklar patlamıyor kardeşim. Neresi iyi bu oyunun?
Sanırsın uzaylılarla savaşıyoruz.
Adama kac kez sıkıyorum; hepsi sekiyor, dönüp bi çakıyor yok oluyorum.

Tankların belli bölgelerinde zırh kalın olur ama bunları herhalde altına yatıp patlatacağız, başka yolu kalmamış çünkü
Düzgün bir dille konuş.
Kendi ağzınla dediğin gibi gerçekçi yapmaya çalışmışlar,hemen patlayıp sıkmasın diye.
Sıkma olayını herkes yaşıyor senin de dönüp tek attığın kişi aynısını kuruyor kafasında ama doğru yere nişan alınca gayet de iyi vurabiliyorsun.
Konuyu daha fazla kirtlemeyelim,yazacaksan özelden yaz.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
FIFA her sene aynı oyunu makyajlayıp 500 TL koparmaya dewamkee.

DaffyGraphic

80+ Silver
Spor oyunlarını sevenler için çok iyi bir gelişme yaşandı. Konami'nin geliştirdiği PES 2022 her platformda ücretsiz olacak. Artık PES ismini kullanmayan Konami, oyunun adını ''eFootball 2022'' olarak değiştirdi.

Oyunun tamamen ücretsiz olmasından sonraki en büyük yenilik ise ''bütün'' platformlarda çapraz oyun desteği sunulacak olması. Yani arkadaşınız telefondayken siz PS üzerinden arkadaşınızla oynayabileceksiniz.

eFootball 2022'nin tam çıkış tarihi belli olmasa da Ağustos ayında bizlerle olacak.

eFootball 2022'nin tanıtım videosu:

hocam bir soru sorcam oynarmıyım benim sistemle düşük ayarda falan. i3 3120m 4ram hd graphics 4000

BeKeAz

80+ Bronze
evet free to play oldugu icin hileler havada ucusucak bu sene yine fifaciyiz

BIGGZ

80+ Bronze
Düzgün bir dille konuş.
Kendi ağzınla dediğin gibi gerçekçi yapmaya çalışmışlar,hemen patlayıp sıkmasın diye.
Sıkma olayını herkes yaşıyor senin de dönüp tek attığın kişi aynısını kuruyor kafasında ama doğru yere nişan alınca gayet de iyi vurabiliyorsun.
Konuyu daha fazla kirtlemeyelim,yazacaksan özelden yaz.
Bunların gerçekçilikle zerre alakası yok, gerçekte böyle olsaydı almanların hicbir tankı patlamazdı.
Tarih araştıran biri olarak oyuna eklenen çoğu şey tarihle ve teknolojiyle alakasız, mantık dışı şeyler.
Dediğim gibi tankın patlamaması da bir örnek.

Neyse konuyu kapatalım o zaman

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Hocam zaten her platformda bedavaydı. Pes 21 de bedava. Mobil de bedava. My club bedava olur. Tüm oyunu beleş yapmazlar
Tüm oyun bedava olacak, PES 21 güncellemesi veya PES 20 böyle değildi bildiğim kadarıyla.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bir soru sorcam oynarmıyım benim sistemle düşük ayarda falan. i3 3120m 4ram hd graphics 4000
Zevk vereceğini sanmam. 30FPS anca.

DaffyGraphic

80+ Silver
Tüm oyun bedava olacak, PES 21 güncellemesi veya PES 20 böyle değildi bildiğim kadarıyla.

Zevk vereceğini sanmam. 30FPS anca.
30 yeter bana kasmasın yeter.İnş kasmaz

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
Ooo beleş oyun. Beleşe oyun bulmuşsunuz hala laf yapıyorsunuz. 500 tl ye fifa satılıyor adamlar beleşe verecek işte

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,317
İsim
Emre
pes 2022 pes 2022 olmayacak denilebilir :blobdance:

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Çoğunuzla maç yaparız artık.

Şunu da ekleyeyim:

Bu hamlenin üstüne EA: FIFA22 2000tl'den piyasaya sürelim.

Top Bottom