Neler Yeni

Pes 21 Monster Pusat Clutch Gamepad Titrememe Sorunu

umtgms1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ümit GÜMÜŞ
Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce Monster Pusat Clutch Gamepad aldım. Pes 21 oynarken ayarlar menüsünden gamepad titreşimini açıp steam üzerinden gamepad ayarlarını yapmama rağmen hiçbir şekilde kol titremiyor. Ne yapmalıyım? Benzer sorunla karşılaşıp yardımcı olabilecek var mı?

Shourd

80+ Gold
Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce Monster Pusat Clutch Gamepad aldım. Pes 21 oynarken ayarlar menüsünden gamepad titreşimini açıp steam üzerinden gamepad ayarlarını yapmama rağmen hiçbir şekilde kol titremiyor. Ne yapmalıyım? Benzer sorunla karşılaşıp yardımcı olabilecek var mı?
sadece pes 21 de mi titremiyor diğer oyunlarda veya gamepad testlerinde denedin mi?

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Murat demir
bi tuş kombinasyonu var titreşimi açıp kapatıyo veya şiddetini ayarlıyo kullanma kılavuzunda yazıyo olması lazım onu bi deneyim isterseniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,456
Üyeler
164,674
Son üye
zeei
Top Bottom