o oyun çok güzel ya nasıl sevmedin?eFootball 2023
Zamanında fifa ney pes diyen insanlar pes ne fifa'cı oldu.Merhaba arkadaşlar,
Pes mi? FİFA mi? Arkadaşlar.
Ben PES hayranıyım arkadaşlar lakın PES 2023 beni çok hüsrana uğrattı yanı '' eFootball 2023 '' Ben bu kadar kötü bir oyun görmedim ne zaman PES ismi değişti Efootboll oldu oyun bozuldu artık.
200 saat pes 2021 teknik direktör kariyer modum var hala oynuyorum gayette güzel benceMerhaba arkadaşlar,
Ben PES hayranıyım arkadaşlar lakın PES 2023 beni çok hüsrana uğrattı yanı '' eFootball 2023 '' Ben bu kadar kötü bir oyun görmedim ne zaman PES ismi değişti Efootboll oldu oyun bozuldu artık.
Nİe hala güzel bencepes mi kaldı?
Pes.Merhaba arkadaşlar,
ben tercih etmiyorum hocam. oyunun grafiklerinin, mekaniklerinin, arayüzünün fifa ile rekabet edecek düzeyde olmadığını düşünüyorum. tek avantajı ücretsiz olması belki de. ama tabii ki zevkler ve renkler tartışılmaz.Nİe hala güzel bence
FIFA hiç oynamadım PES 13 ve 20 oynadım biraz. Futbol ile 0 alakaMerhaba arkadaşlar,