Neler Yeni

PES Mi? FİFA Mi? Seçiminizi Yapın.

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
nedense ben fifayı begenmiyorum mekanikleri gerçek gelmiyor adam önünde otoban varmış gibi çalım atıyor pesin mekanikleri daha gerçekçi

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
daha çıkmadı oyun, o videolara aldanma
Oynanış videolarını kendi Youtube kanallarında paylaşıyorlar, ben olanı diyorum, futbol oyunu yapmada deneyimsiz oldukları apaçık ortada. Umarım Fifa tekel olmaya devam etmezde rekabete gireceği bi oyun çıkıp dahada üstünde durur ea.

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
Türkiye için geçerli bu, Avrupa ve Amerika pazarında Pes adı bile geçmiyordu, Fifa kasıp kavurmuştu o yıllarda.
Türkiye için konuşuyorum hocam zaten ne yapayım ben Avrupa ülkelerini.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Oynanış videolarını kendi Youtube kanallarında paylaşıyorlar, ben olanı diyorum, futbol oyunu yapmada deneyimsiz oldukları apaçık ortada. Umarım Fifa tekel olmaya devam etmezde rekabete gireceği bi oyun çıkıp dahada üstünde durur ea.
ea da paragöz 70 dolara oyun mu olur hayatta vermem

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İki gün önce atılmış video. Oyun bence sönük gibi.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
He bak mesela hocam steam de FIFA 23 var dimi? Şuan o oyun çok hatalı kimse beğenmemiş oyunu dediklerine göre.
Evet, Ea Anticheat tamamen bitirdi, oyun her güncellemede hatalı bir şeyi çıkıyor, optimizasyon berbat.
Mesaj otomatik birleştirildi:

UFL ne zaman çıkıyor.? Belli mi?
Belli değil galiba. Tahminimce bu sene sonuna doğru çıkmış olur. EA SPORTS FC çıkış tarihine yakın çıkabilir.

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
Evet, Ea Anticheat tamamen bitirdi, oyun her güncellemede hatalı bir şeyi çıkıyor, optimizasyon berbat.
FİFA da öldü ağa artık ya küçüklüğümüz de hani hep derdik ya '' FİFA mi? PES mi? '' Artık bunları yaş ilerledikçe diyemeyeceğiz.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
FİFA da öldü ağa artık ya küçüklüğümüz de hani hep derdik ya '' FİFA mi? PES mi? '' Artık bunları yaş ilerledikçe diyemeyeceğiz.
Ea kendi topuğuna sıkıyor.

Top Bottom