Oynanış videolarını kendi Youtube kanallarında paylaşıyorlar, ben olanı diyorum, futbol oyunu yapmada deneyimsiz oldukları apaçık ortada. Umarım Fifa tekel olmaya devam etmezde rekabete gireceği bi oyun çıkıp dahada üstünde durur ea.daha çıkmadı oyun, o videolara aldanma
''Herkes'' Dediğiniz için Ulusal konuştum.Türkiye için konuşuyorum hocam zaten ne yapayım ben Avrupa ülkelerini.
ea da paragöz 70 dolara oyun mu olur hayatta vermemOynanış videolarını kendi Youtube kanallarında paylaşıyorlar, ben olanı diyorum, futbol oyunu yapmada deneyimsiz oldukları apaçık ortada. Umarım Fifa tekel olmaya devam etmezde rekabete gireceği bi oyun çıkıp dahada üstünde durur ea.
Evet, Ea Anticheat tamamen bitirdi, oyun her güncellemede hatalı bir şeyi çıkıyor, optimizasyon berbat.He bak mesela hocam steam de FIFA 23 var dimi? Şuan o oyun çok hatalı kimse beğenmemiş oyunu dediklerine göre.
Belli değil galiba. Tahminimce bu sene sonuna doğru çıkmış olur. EA SPORTS FC çıkış tarihine yakın çıkabilir.UFL ne zaman çıkıyor.? Belli mi?
FİFA da öldü ağa artık ya küçüklüğümüz de hani hep derdik ya '' FİFA mi? PES mi? '' Artık bunları yaş ilerledikçe diyemeyeceğiz.Evet, Ea Anticheat tamamen bitirdi, oyun her güncellemede hatalı bir şeyi çıkıyor, optimizasyon berbat.
Ea kendi topuğuna sıkıyor.FİFA da öldü ağa artık ya küçüklüğümüz de hani hep derdik ya '' FİFA mi? PES mi? '' Artık bunları yaş ilerledikçe diyemeyeceğiz.