FİFA 21 VE PES 21 ALINIR MI

Egoo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
219
Merhaba belki görmüşsünüzdür steam de baya büyük bir indirim var pes ve fifa da ben bu tür oyunları oynamayı baya seviyorum fakat fifa 20 ve pes 20 nin crackleri varken 200 tl ye yakın bir ücret ödemek istemiyorum sizce 200 tl verilir mi mantıklı mı indirimde almak herhangi birini

Merhaba belki görmüşsünüzdür steam de baya büyük bir indirim var pes ve fifa da ben bu tür oyunları oynamayı baya seviyorum fakat fifa 20 ve pes 20 nin crackleri varken 200 TL ye yakın bir ücret ödemek istemiyorum sizce 200 TL verilir mi mantıklı mı indirimde almak herhangi birini
Crack indirme.

• Beğen
Reaksiyonlar: Egoo
Merhaba belki görmüşsünüzdür steam de baya büyük bir indirim var pes ve fifa da ben bu tür oyunları oynamayı baya seviyorum fakat fifa 20 ve pes 20 nin crackleri varken 200 TL ye yakın bir ücret ödemek istemiyorum sizce 200 TL verilir mi mantıklı mı indirimde almak herhangi birini
Orijinal fifa alan zaten ultimate team için alıyor. Online olarak kapışmak için bence orijinal almak iyi olur. Offline oynamak için zaten Ücretsiz Pes 21 Lite var.

Pes 21 şuan 20 tl hocam bir bakın bence.

Orijinal fifa alan zaten ultimate team için alıyor. Online olarak kapışmak için bence orijinal almak iyi olur. Offline oynamak için zaten Ücretsiz Pes 21 Lite var.
Ben fifayı daha çok beğeniyorum gerek kariyer modu gerek ultimate team olarak o yüzden sanırım fifayı alacağım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pes 21 şuan 20 TL hocam bir bakın bence.
fifayı alsam pese 20 tl daha vermeye gerek olur mu ki ?

Ben fifayı daha çok beğeniyorum gerek kariyer modu gerek ultimate team olarak o yüzden sanırım fifayı alacağım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fifayı alsam pese 20 TL daha vermeye gerek olur mu ki ?
Yok hocam gerek yok ben de Fifayı daha çok seviyorum.Şuanda Fifa21 138 TL Steamde.

• Beğen
Reaksiyonlar: Egoo
oyunu oynamak için pes 2020ye sahip olmama gerek var mı
Hayır lazım değil ancak şöyle söyleyeyim. Pes 21, Pes 20 nin aynısı sadece kadroları güncelleyip satışa sundular.Çünkü Pes 2022 nin üstüne çalışmak istiyorlarmış güzel bir şey çıkaracaklarmış ortaya.

Hayır lazım değil ancak şöyle söyleyeyim. Pes 21, Pes 20 nin aynısı sadece kadroları güncelleyip satışa sundular.Çünkü Pes 2022 nin üstüne çalışmak istiyorlarmış güzel bir şey çıkaracaklarmış ortaya.
ben 2020 de oynamadım dostum sadece öyle arada analig yapmalık almak istiyorum :D

Fifa 20'nin Cracki Yok
19'un Var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,599
Üyeler
192,423
Son üye
i4behlul
Geri