Neler Yeni

Pes vs Fifa farklarını anlatalım

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,650
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
Pes 2013 ün rakibi fifa kaçtır mesela?
Ya arkadaş PES2013 kendi devrinde ses getiren insanlara istediği gibi oynamayı sağlayan iyi bir oyundu. Çoğu kişi hala da oynamakta ama güncele bakmak gerek.

Ayrıca pes2013'ün rakibi yok çünkü onun verdiği zevki verebilecek bir oyun yok. Güncel oyunları karşılaştırırız çünkü "sözde" aynı klasmandalar.

Şimdi bana şunu açıkla neden son yıllarda çıkan pes oyunları Pes2013 gibi rağbet görmezken Fifa görüyor. Neden PES kendi lite sürümü çıkarıp fiyatını düşürürken Fifa böyle bir adım atmıyor?

Nedeni basit PES 2013 ne kadar iyi olursa olsun diğer oyunları onun kadar iyi ve çığır açıcı değil verdiğin paraya değecek özellikler görülmüyor(Yeni oyunlar için). Ayrıca Fifa'nın PES gibi oyuncu toplamaya çalışma derdi de yok bu tür ücretsiz sürümler çıkarıp fiyatı düşürerek oyuncu toplamaya çalışsın.

Ayrıca PES'in Fifa'nın karşısında duramadığından dolayı artık PES serisini bitirerek e-football adı altında ücretsiz bir oyun olarak devam edeceğini de hatırlatmak gerek.

efay144

80+ Silver
Pes 13 ve Fifa 16 oynamış biri olarak Pesin grafiği bana daha iyi gelmişti ve oynanış olarak Pesten geçtiğim için Fifa yavaş gelmişti ondan dolayı oyun hızını hızlı yapmıştım. İkisini de hayatımın en güzel dönemlerinde oynadığım için farklı farklı anılarım var geçen ay Pes oynayasım geldi açtım ve aynı zevki vermedi bazı şeyler döneminde güzel

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
Fifa 21 oynuyorum peslerden daha iyi bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular