Neler Yeni

Peşin Fiyat Taksitle Hazır Sistem

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdullah
Dostlar peşin fiyatına taksitle alabileceğim hazır sistemler önerebilir misiniz? (n11, trendyol, hepsiburada, pttavm, amazon(diğer siteler faiz bindiriyor)
bütçe 20-30k

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Enes
Dostlar peşin fiyatına taksitle alabileceğim hazır sistemler önerebilir misiniz? (n11, trendyol, hepsiburada, pttavm, amazon(diğer siteler faiz bindiriyor)
bütçe 20-30k
O sitelerden sistem alınmaz hepsi dedemin yılından kalma işlemcilerle sistem satıyorlar git düzgün gaming gen gibi bi siteden al faizli hesaba göre al çok daha mantıklı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Enes

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,571
İsim
ali
bütçe 20-30k

gözüme bu çarptı ancak fiyatı iyi mi tam bilmiyorum diğer arkadaşlar yardımcı olabilirler

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz
Hocam kampanya harici vatanda 15lik sisteme 18-20 yazıyorlar faizsiz taksitle alıyorsun. E diğer sitelerde de vade farklı ayni fiyata geliyor. Sanki aynı ürünü biri kargo dahil 50 yazmış diğeri ürün 30 kargo 20 yazmış gibi. Göz boyuyor sadece. Trendyol hepsiburada vs. ordaki sistemlerde eski sistemler. Güncel sistemler itopya gaminggen sinerji gibi sitelerde satılıyor artık

Senin maks bütçen kac taksit istediğin vs. yazarsan yardımcı olmaya çalışırız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Abdullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neyse ben taksitle uğraşmayayım. Bütçe Max 14000 TL
Biraz araştırdım bunları buldum gözümden kaçan var mıdır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam kampanya harici vatanda 15lik sisteme 18-20 yazıyorlar faizsiz taksitle alıyorsun. E diğer sitelerde de vade farklı ayni fiyata geliyor. Sanki aynı ürünü biri kargo dahil 50 yazmış diğeri ürün 30 kargo 20 yazmış gibi. Göz boyuyor sadece. Trendyol hepsiburada vs. ordaki sistemlerde eski sistemler. Güncel sistemler itopya gaminggen sinerji gibi sitelerde satılıyor artık

Senin maks bütçen kac taksit istediğin vs. yazarsan yardımcı olmaya çalışırız.
Bütçe 14k
Mesaj otomatik birleştirildi:

Top Bottom