peugot almanı öneriyomAraba almak istiyorum biraz genç işi olsun istiyorum bu fiyatlara çok seçenek yok düşünceleriniz nedir
Bende size Türkçe imla klavuzu öneriyorumpeyugot almanı öneriyom
araba zevk işidirAraba almak istiyorum biraz genç işi olsun istiyorum bu fiyatlara çok seçenek yok düşünceleriniz nedir
ne satıyon belki alırım
Genelde şehir içi olucak piyasa arabası yapmak istiyorum ses sistemi vs falan şimdi bunlar her arabaya gitmiyorNe amaçla kullanacaksın şehir içi ideal
406 ları bilmiyordum şimdi baktım güzelmiş. Benim birazdaha aradığım hatchback tarzı tavsiyen için teşekkürlergenç işi araba katagorisi değişebilir kişiden kişiye ama benim gözümde 406 daha iyi. eğer 206'dan birgün cayarsan kesinlikle 406 bakmalısın dolu dolu araba ve önden s15'i anımsatıyor ufak tefek dokunuşlarla
hocam peki araç şehir dışında kaç km hızdan sonra güvensizlik veriyor (bende şuanda broadway var 120 den sonra güvensizlik oluyor arabada sallanıyor onun gibi)Bizde var şuan(1.4 HDİ), şehir içi/şehirler arası iş görüyor fakat her 6 ayda bi ön takımda bazı parçalar değişiyor parçalarda 500-600 tutuyor max onun dışında sorunu yok