PEUGEOT 508 1.6 puretech GT vs Alfa Romeo Tonale 1.5 hybrid Veloce

Cannursoy

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba herkese,

Aracımın satılmasını bekliyorum satıldığında yeni bir araç alacağım ve başlıktaki iki araçtan birini düşünüyorum. Peugeot 225’lik olan yaşlaşık 50 bin kmde olacak ve Alfa romeo da 40 bin kmde yaklaşık. İkisi de en full paketlerden. Hangisi sizce daha makul? Hangisi daha kaliteli olur ve sıkıntısız olur? Şu an ki aracımın performansı çok iyi değil 80 bg yarı otomatik atmosferik. O yüzden ne alırsam alayım performans anlamınsa çok farkedecektir. İhtiyacıma yönelik ikisi de uygun ailemiz 3 kişi zaten ben annem babam şeklinde. Yaş olarak 27 yaşındayım o yüzden passat variant ve accord gibi seçeneklerim vardı onları eledim.

Merhaba herkese,

Aracımın satılmasını bekliyorum satıldığında yeni bir araç alacağım ve başlıktaki iki araçtan birini düşünüyorum. Peugeot 225’lik olan yaşlaşık 50 bin kmde olacak ve Alfa romeo da 40 bin kmde yaklaşık. İkisi de en full paketlerden. Hangisi sizce daha makul? Hangisi daha kaliteli olur ve sıkıntısız olur? Şu an ki aracımın performansı çok iyi değil 80 bg yarı otomatik atmosferik. O yüzden ne alırsam alayım performans anlamınsa çok farkedecektir. İhtiyacıma yönelik ikisi de uygun ailemiz 3 kişi zaten ben annem babam şeklinde. Yaş olarak 27 yaşındayım o yüzden passat variant ve accord gibi seçeneklerim vardı onları eledim.
Alfa romeo

Ben Pejo'yu tercih ederdim. O modelin dışından çok içi daha hoş. Uçak kokpiti gibi.

alfa romeo

ikiside güzel araç ama tonale başka ya, ama alırken güzel alman lazımki satarken de güzel rahat sat

Merhaba herkese,

508 ağır üstünlük

fransız grubu bi tuhaf ya ısınamıyorum 2019 corsa var arkadaşta araç 30 bin kmle boru patlatı corsa pego hep aynı yerden.

segment olarak yakışıklılık olarakta kalite olarakta alfa derim kendimde alfa romeo giulietta hastasıyım

508'in motorunda sıkıntı çıkabiliyor

hocam evet bu videoyu gördüm ama daha önceden de and bey sürekli 508 önerirdi 508 piyasası da haliyle yükseldi. genel kullanıcılar gayet memnun 508den bahsedilen problemler belli başlı kmlerde her araçta olabilir diye düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iç mekan malzeme kalitesi olarak tonale için şikayetler var ve direksiyon hissizliği olarak da zayıf diyorlar bilginiz var mı? 1.5 hybrid motor nasıldır acab?

Alfa Romeo hastası ve 5008 kullanıcısı biri olarak kesinlikle 508 almanı öneririm .

Geri