PEUGEOT 508 1.6 puretech GT vs Alfa Romeo Tonale 1.5 hybrid Veloce

hocam evet bu videoyu gördüm ama daha önceden de and bey sürekli 508 önerirdi 508 piyasası da haliyle yükseldi. genel kullanıcılar gayet memnun 508den bahsedilen problemler belli başlı kmlerde her araçta olabilir diye düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iç mekan malzeme kalitesi olarak tonale için şikayetler var ve direksiyon hissizliği olarak da zayıf diyorlar bilginiz var mı? 1.5 hybrid motor nasıldır acab?
Hocam sandık motor yapılması bence sıkıntılı bir durum yine de kullanıcılara sormak lazım tabi.

daha sıkıntısız olduğunu söylüyorlar,+hybrid, +tasarım,+İTALYAN

2020 model 508 kullanıyorum. 210k km oldu hala ilk günkü gibi çok memnunum.
aklına takılan soruları cevaplayabilirim

1.5 bluehdi hocam başlıktaki yazınızı tam görmemişim ben
olsun hocam motor değilde başka sorular sorayım o halde. şanzımanı sormuyorum hiç memnunsunuzdur zaten. bugüne kadar elektronik herhangi bir arıza yaşadınız mı? Sunroof problemi yaşadınız mı? bazı 508lerde sunroof sesi varmış sanırım takırtı gibi. Bunların haricinde herhangi bir yerinde trim sesi var mı aracın?

olsun hocam motor değilde başka sorular sorayım o halde. şanzımanı sormuyorum hiç memnunsunuzdur zaten. bugüne kadar elektronik herhangi bir arıza yaşadınız mı? Sunroof problemi yaşadınız mı? bazı 508lerde sunroof sesi varmış sanırım takırtı gibi. Bunların haricinde herhangi bir yerinde trim sesi var mı aracın?
Hocam çok güneşte kalırsa cam ve plastik yapışıyor gibi oluyor açılırken yapıştığını hissediyorum. Ama kışın veya gölgede kalınca o problem olmuyor.
Şanzıman zaten eat8 sınıfında rakipsiz.
Elektronik sadece arka sol sis kronik patlıyor değiştirmedim öylece duruyor. Trim sesi yok denebilir ama sadece uzun yol yapıyorum. Şehir içi cok kullanmıyorum

spesifik bir sebebiniz var mı hocam şu sebepten dolayı 508 vs diye
Oncelikle piyasa olarak alfa Romeo piyasası pek canlı değil , tonale zamaninda baktığım bir araç . Tonale için alfa Romeo ruhunu yansitmadigi da söyleniyor . 508 segment olarak tonale den üst segment , konfor olarak vs kuşkunuz olmasın .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam çok güneşte kalırsa cam ve plastik yapışıyor gibi oluyor açılırken yapıştığını hissediyorum. Ama kışın veya gölgede kalınca o problem olmuyor.
Elektronik sadece arka sol sis kronik patlıyor değiştirmedim öylece duruyor. Trim sesi yok denebilir ama sadece uzun yol yapıyorum. Şehir içi cok kullanmıyorum
O yapışma her araç için normal , 6 yıl Sportage kullandım o da aynıydı . Şanzıman kesinlikle muazzam konforlu ve performansı süper .

yapışma ile ilgili sorun yaşayacağımı düşünmüyorum açıkçası araba güneş altında kalmayacak evimin önünde kapalı otopark var oraya koyuyorum arabayı. onun haricinde bozuk yollardan geçerken ses çıkartıyo mu hocam sunroof?

yapışma ile ilgili sorun yaşayacağımı düşünmüyorum açıkçası araba güneş altında kalmayacak evimin önünde kapalı otopark var oraya koyuyorum arabayı. onun haricinde bozuk yollardan geçerken ses çıkartıyo mu hocam sunroof?
Yok hocam sunroofla ilgili bir problem yaşamadım hiç

Geri