Neler Yeni

Öneri Peugeot Rıfter veya Cıtroen berlıngo alınır mı? ?

efztrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Efe
pekı bunlardada cam tavan warmı hocam uzun yol cok ıyı olmazmı cam tavanla meslea aıle suan 6 kısı arkaya doldur doldurabıldıgın kadar bursada erzuruma antalyaya gıt gel otamatık vıtes dusuncesı bıle guzel :)
var dün bayide inceledim gerçekten iç mekana pozitif yönde etkisi büyük
Mesaj otomatik birleştirildi:

pekı bunlardada cam tavan warmı hocam uzun yol cok ıyı olmazmı cam tavanla meslea aıle suan 6 kısı arkaya doldur doldurabıldıgın kadar bursada erzuruma antalyaya gıt gel otamatık vıtes dusuncesı bıle guzel :)

hocam bunların parcasıda pahalı olmazmı ya malum suan tıcarı aracalrın babası konumunda
o konuda ne söylesem yalan 2 aracın da yedek parçaları hakkında bilgim yok

Palo DAYI 👑

80+ Gold
var dün bayide inceledim gerçekten iç mekana pozitif yönde etkisi büyük

o konuda ne söylesem yalan 2 aracın da yedek parçaları hakkında bilgim yok
soyle bıraz kuracladım da 100bın km altında 1 mılyon altında arac yok bıgı hocam caddylerde sankı (duzletıyorum warmıs)

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Ben olsam ticari almam.
Böyle temiz piyasası olan sedan alırım . Her sene muayene demek daha çok masraf demek
hocam tıcarı mecbur alıyoruz aıle kalabalık bır yere gıtmek ıstedıgınız zaman sıgmıyorsunuz rahatlık bakımından ve bagaj bakımından tıcarı bızım acımızdan cok daha ıyı evet dedıgınız gıbı her sene muayene war ama otomobıl ruhsatlılarıda pahalaı 1mılyondan asagı satan yok yanı elden bısey gelmıyor hocam

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
hocam tıcarı mecbur alıyoruz aıle kalabalık bır yere gıtmek ıstedıgınız zaman sıgmıyorsunuz rahatlık bakımından ve bagaj bakımından tıcarı bızım acımızdan cok daha ıyı evet dedıgınız gıbı her sene muayene war ama otomobıl ruhsatlılarıda pahalaı 1mılyondan asagı satan yok yanı elden bısey gelmıyor hocam
Hocam caddy seçeneğini değerlendirin derim varsın yaşı 2-3 fazla olsun ama kaliteli olsun berlingo VS gönül rahatlığı ile önerilecek araçlar değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,504
Üyeler
168,143
Son üye
cifcenes
Top Bottom